3 actuele payroll onderwerpen om meteen door te voeren

12 april 2021

3 actuele payroll onderwerpen om meteen door te voeren

Wij kunnen helpen!

Reiskosten AFAS
 

Payroll

Registratie van reisdagen.

Woon-werkverkeer vastleggen
Wist je dat je de Pocket App kan gebruiken om de medewerker dagelijks vast te laten leggen of iemand gereisd heeft naar kantoor of heeft thuisgewerkt?

We kunnen hier maatwerk looninrichting opzetten die voor jou uitrekent wat de uitbetaling moet zijn volgens jullie beleid.

Differit Home
 

Payroll

De WKR administratie.

Het kan een hele rompslomp zijn als je de onbelaste vergoedingen in de salarisadministratie niet goed uit elkaar houdt. Wist je dat er een heel mooi rapport in Profit beschikbaar is die alle financiële mutaties + salarismutaties samenvoegt en afzet tegen de berekende vrijstelling WKR?

Met een klein beetje maatwerk is dit rapport helemaal in te stellen naar de situatie van jouw bedrijf en kun je maandelijks monitoren hoe je er met de benutting van de WKR voorstaat.

accountancy AFAS
 

Payroll

Declaraties.

Eerder uitbetalen dan de maandelijkse salarisadministratie
Wat dacht je van een inrichting via de salarisadministratie met een wekelijkse uitbetaling van de declaraties? We kunnen je helpen om dit samen met finance en salarisadministratie in te stellen en het huidige proces er op aan te passen.

Hulp nodig? Laat het ons weten

DIFFERIT

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wil? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws