AFAS partner

DIFFERIT is officieel AFAS implementatiepartner en daar zijn we trots op! Implementatiepartners zijn gecertificeerde organisaties met uitgebreide kennis van AFAS om de software succesvol te implementeren.

Heb jij een AFAS partner nodig die écht alles weet van de software? DIFFERIT is één van de meest ervaren AFAS partners en heeft gecertificeerde AFAS experts in dienst die jou graag ondersteunen bij de implementatie en optimalisatie van deze bedrijfssoftware. Wij hebben niet alleen alle nodige kennis en expertise in huis om de software voor jouw bedrijf te optimaliseren, maar wij werken ook met een groot gevoel voor nauwkeurigheid.

klanten
 

Deze klanten worden

ondersteund door DIFFERIT.

Als officieel AFAS partner hebben onze experts verschillende mooie klanten al mogen begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van AFAS. Van de inrichting van HRM/Payroll tot ERP of een combinatie van beide. Binnen DIFFERIT zijn alle disciplines aanwezig om jouw organisatie optimaal te ondersteunen bij de implementatie van AFAS.

Vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan
read-it
 

Onze klanten

aan het woord.

Nieuwsgierig naar wat DIFFERIT als officieel AFAS implementatiepartner heeft betekend voor klanten?

In ons eigen DIFFERIT magazine “READ-IT” nemen verschillende klanten jou graag mee in hun ervaringen met DIFFERIT en het AFAS implementatietraject. Ook geven we jou graag een kijkje in de keuken van DIFFERIT.

Met dit magazine willen we jou inspireren om aan de slag te gaan met AFAS of meer uit AFAS software te halen!

Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

  AFAS Partner
   

  maximaal voordeel

  AFAS Software.

  Als AFAS implementatiepartner zorgen wij er graag voor dat jij maximaal voordeel uit de software haalt. Dit doen wij door de software perfect af te stemmen op de behoeften van je bedrijf en je specifieke bedrijfsprocessen. Wij implementeren, optimaliseren én trainen. Zo kun je bij DIFFERIT, als één van de erkende AFAS partners, altijd rekenen op een zeer complete service.

  • Consultancy
  • Detachering
  • Support & beheer
  • Integraties & maatwerk
  • Power BI
  • Trainen van eindgebruikers

  10 manieren om InSite in te zetten als intranet

  Als AFAS partner bieden wij
  de juiste AFAS support, ook achteraf!.

  Power BI data zichtbaar

  Optimale service als AFAS partner

  1 partner

  Eén partner voor advies en inrichting

  Laat je bedrijf groeien met AFAS software

  DIFFERIT is officieel AFAS partner en daar zijn we trots op. We werken met een team van ervaren AFAS experts die zich graag inzetten om de software perfect af te stemmen op de bestaande behoeften. Je kunt rekenen op een zeer complete dienstverlening.

  • In de eerste plaats zijn wij er om je te adviseren over de AFAS software.
  • Daarnaast zorgen wij graag voor de implementatie van de bedrijfssoftware, waarna wij zorgen voor een naadloze verbinding met eventuele andere programma’s die nodig zijn voor de bedrijfsprocessen.
  • Wij optimaliseren de software en trainen de medewerkers die ermee aan de slag gaan.
  • Loop je vervolgens toch nog ergens tegenaan? Wij bieden natuurlijk ook de juiste AFAS support achteraf.
   

  Er zijn bedrijven die de AFAS software aanschaffen en deze zelf, zonder verdere begeleiding, in gebruik nemen. Dit is natuurlijk goed mogelijk, maar hierin schuilt wel het risico dat de software niet alles doet wat je er wel van verwacht. AFAS software is zeer flexibel en hierdoor uitstekend aan te passen op bedrijfsprocessen van ondernemingen binnen de meest uiteenlopende branches.

  Om de software optimaal te laten werken voor jouw bedrijf is het belangrijk om de software in te richten naar de behoeften van jouw onderneming. Hier is de nodige kennis en ervaring voor nodig.

  Als AFAS partner staan wij jou bij om de software écht compleet af te stemmen op wat jij nodig hebt. Zo haal jij, met onze hulp, altijd het maximale uit de AFAS software.

   

  Stilstand is achteruitgang. Dit klinkt cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Als jouw bedrijf niet groeit en ontwikkelt waar concurrerende bedrijven dit wel doen, dan raak je achterop. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen.

  Ditzelfde geldt voor de software van AFAS. AFAS is continu in ontwikkeling en zorgt met haar jaarlijkse updates voor steeds meer functionaliteit waar jij als bedrijf van kunt profiteren.

  Als ervaren AFAS partner helpen wij je hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat de AFAS software perfect is afgestemd op wat je bedrijf nu nodig heeft, maar wij zorgen er ook voor dat de AFAS bedrijfssoftware gewoon met jouw bedrijf mee kan groeien in de toekomst. Zo kun je blijven rekenen op de hoge kwaliteiten die de AFAS software jou te bieden heeft.

  Meer weten over onze diensten?