AFAS Consultancy

Met de AFAS Consultancy van DIFFERIT haal je voor jouw organisatie de juiste ondersteuning in huis om jouw AFAS software perfect aan te passen op jouw bedrijf en bedrijfsprocessen.

DIFFERIT staat voor je klaar als jij een ervaren AFAS Consultant nodig hebt die de software implementeert en optimaliseert voor jouw bedrijf.

Wat levert het jouw organisatie op?.

Het beste resultaat met de software van AFAS voor jouw organisatie. Dat is het doel van onze dienstverlening. Onze AFAS Consultants zorgen voor:

 

 • Duidelijkheid aan de voorkant dankzij onze AFAS inrichtingsvoorstellen.
 • Een succesvolle implementatie waarbij goede samenwerking en afstemming met onze AFAS specialist voorop staat.
 • Optimaal ingerichte software met efficiënte workflows waarin de dagelijkse werkzaamheden gevat zijn.
 • Gebruiksklare inrichting bij oplevering.
 • Het passend opleiden van de AFAS applicatiebeheerder en eindgebruikers.
 • Een intuïtief InSite, OutSite en AFAS Profit voor de eindgebruikers.

Nieuwsgierig naar onze AFAS Consultancy dienstverlening?

AFAS Consultant
 

Onze AFAS Consultancy.

De software van AFAS helpt jou om het maximale uit je bedrijf te halen. Met onze dienstverlening helpen wij jou om optimaal te profiteren van deze bedrijfssoftware. Zo werken we samen aan optimaal succes!

Wij staan voor je klaar als jij de software al hebt aangeschaft en misschien zelfs al in gebruik hebt en wilt optimaliseren. We zijn je natuurlijk ook graag van dienst als je de software nog niet in je bezit hebt en er wel mee wilt gaan werken. Kortom, ondersteuning van optimalisatie tot implementatie.

Waarom kies je voor DIFFERIT?.

Goede bedrijfsvoering valt of staat met communicatie en heldere, complete informatie. Je optimaliseert je bedrijfsvoering eenvoudig door gebruik te maken van de software. En dat is precies waar wij met onze dienstverlening bij kunnen ondersteunen.

 

Wáárom kies jij voor de AFAS Consultancy van DIFFERIT?

 • DIFFERIT is een ervaren en gecertificeerd AFAS partner.
 • Onze AFAS Consultants weten precies wat jouw bedrijf nodig heeft om optimale prestaties te bereiken met de software van AFAS.
 • Onze dienstverlening biedt ondersteuning in alle fases van het traject: van inventarisatie tot AFAS onderhoud.
 • We hebben kennis en ervaring in onder meer de volgende branches: Cultuur en sport, Accountancy, Handel en productie, Transport, Zakelijke dienstverlening en Zorg en welzijn.
 • Wij zorgen voor een goede implementatie en een effectieve AFAS optimalisatie van de software voor jouw bedrijf.
 • Ook bieden wij de mogelijkheid om de eindgebruiker te trainen in hun eigen inrichting om efficiënt met de gekozen AFAS functionaliteiten te gaan werken.
 • Daarnaast houden wij onze klanten altijd up-to-date. Een nieuwe functionaliteit van AFAS zul je dan ook niet over het hoofd zien.

 

Onze AFAS specialisten zorgen ervoor dat de software voor jou gaat werken, zodat jij je weer kunt focussen op je core business. Dat is immers dé weg naar groei en succes!

Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

  logo DIFFERIT

  Tarik El Hamdaoui

  Eigenaar DIFFERIT

  “We adviseren hoe processen vereenvoudigd en resultaten geoptimaliseerd kunnen worden.”

  De 3 voordelen van onze AFAS Consultancy.

  1 | Effectief werken met de AFAS Software

  Om maximaal resultaat te halen uit de software zijn in de basis twee zaken belangrijk.

  1. In de eerste plaats moet alles slim worden ingericht voor jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Alleen op die manier kun je jouw processen op een goed wijze automatiseren. Onze consultants helpen je vanuit een jarenlange kennis en ervaring. Daarnaast zorgen wij met onze dienstverlening voor een invoering op de meest gebruiksvriendelijke wijze.
  2. In de tweede plaats is het natuurlijk ook belangrijk dat de medewerkers efficiënt leren werken met de gekozen functionaliteiten zoals HRM, Projectmanagement, Payroll, CRM en Finance, maar natuurlijk ook AFAS Profit, InSite en OutSite. Onze AFAS Consultant zorgt voor een passende eingebruikerstraining voor medewerkers, zodat écht iedereen het maximale uit de software haalt.

  2 | Onze AFAS consultant zorgt voor de juiste integraties

  Geen bedrijf is hetzelfde. Iedere onderneming maakt gebruik van eigen software, afhankelijk van de branche. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kassasystemen, personeelsplanning, project-planning en ticketing. Dergelijke oplossingen blijven vaak nodig binnen de bedrijfsprocessen, maar je wilt geen dubbel werk gaan doen. Zonde van de tijd en de moeite! Gelukkig hoeft dit ook niet door het gehele applicatielandschap met AFAS te integreren en automatiseren.

  Onze AFAS specialisten integreren de systemen voor je, zodat informatie altijd direct beschikbaar is en dubbel of handmatig werk effectief wordt voorkomen. Zo haal je altijd het maximale uit je software en zorg je dat de software optimaal werkt.

  3 | De beste oplossing voor nu én in de toekomst

  Jij wilt nu gebruik kunnen maken van de beste oplossingen, maar je wilt niet dat je in de toekomst steeds op zoek moet gaan naar nieuwe oplossingen. De markt, ongeacht je branche, ontwikkelt zich voortdurend. Jouw bedrijf ontwikkelt mee.

  Je wilt niet alleen nu effectief inspelen op de trends en ontwikkelingen, maar ook in de toekomst. Kortom, jij hebt software nodig die je nu én later maximaal voordeel biedt. AFAS bedrijfssoftware is dan door haar talloze mogelijkheden zeer geschikt.

  De AFAS Consultants van DIFFERIT zorgen ervoor dat de software makkelijk en snel mee kan veranderen zonder dat er aan functionaliteit verloren gaat. Ook zijn onze consultants goed op de hoogte van nieuwe functionaliteiten die jaarlijks door AFAS geïntroduceerd worden. Hierdoor is de software niet alleen nu de juiste oplossing, maar blijft het ook de beste optie in de toekomst.

  In gesprek over onze dienstverlening?