Wij zijn op zoek naar een nieuwe AFAS consultant

AFAS consultant vacature

Wil jij een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor de implementatie, optimalisatie en een stukje beheer van de AFAS software bij klanten? De ene keer pak je de adviesrol en laat je jouw klanten de beste mogelijkheden zien, de andere keer richt je een onderdeel zelf in en zorgt dat de klant ermee kan werken. Dit maakt de functie van AFAS consultant heel afwisselend, elke dag is anders.

 

Werken bij

DIFFERIT.

Bij ons komen werken betekent werken in een informele en open sfeer met korte lijnen. We zijn een ambitieus bedrijf waar je snel kan doorgroeien naar een nieuwe functie.

Een gezonde sfeer op kantoor vinden wij erg belangrijk en wij willen iedereen de vrijheid geven om zichzelf te zijn. We werken voor allerlei verschillende klanten.

Maak kennis met jouw toekomstige collega's

Jouw

Profiel.

Je bent gedreven, communicatief vaardig en hebt een
proactieve houding. Kennis van de AFAS software is een voordeel maar geen vereiste, wel verwachten we dat je projectmatig kan werken. Daarnaast ben je leergierig en kan je goed
zelfstandig werken. Als je bij DIFFERIT wilt komen werken, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met software.

Wat wij jou bieden?
Een uitdagende functie in een informele werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen voor interne opleidingen, een goed salaris en een persoonlijk leerplan.

Kennis en

Ervaring.

Procesmatig denken is handig, want je gaat werken met software die bedrijven gebruiken voor bedrijfsprocessen. Het is dan wel zo fijn als je processen makkelijk kan begrijpen en vertalen naar software.

Idealiter heb jij een HBO- of WO opleiding afgerond. Werkervaring is een voordeel, maar zeker geen noodzaak. We vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent en makkelijk leert!

Jouw kennis van of ervaring met de AFAS software spijkeren we gewoon bij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je alles al moet kennen.

Een greep uit

Onze klanten.

Vacature

Junior consultant.

Dit is een uitstekende kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in de wereld van consultancy. In deze functie leer jij alles over de ontwikkeling van bedrijfsprocessen, het nemen van verantwoordelijkheid richting de opdrachtgever en de
technische implementaties.

Vanuit deze functie kan je met een goede dosis ambitie intern doorgroeien naar medior consultant. Wij bieden je hierbij alle ruimte en mogelijkheden en helpen je graag met het behalen
van jouw doelen. Kennisdeling vinden wij erg belangrijk en daarom werk je nauw samen met de beste collega’s en leuke opdrachtgevers.

Vacature

Senior consultant.

Als senior consultant ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van implementatie tot oplevering. Je bent de expert binnen het team en zorgt ervoor dat alle lijnen kloppen. Je spreekt onze klanten regelmatig en bouwt hier een stevige relatie mee op. Wanneer er problemen of vragen zijn, dan weet jij het antwoord. Door jouw ruime interesse in en ervaring met AFAS, kun jij alle opdrachtgevers tevredenstellen. Ook help je de junior AFAS consultants en begeleid je ze tijdens projecten.

Om je een beter beeld te geven van wie wij zijn en wat we doen, kun je onze werken-bij pagina bekijken. Hier vind je meer informatie over ons bedrijf, onze cultuur en
de mensen die bij ons werken.

Hoe kan je

Solliciteren.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze functies, dan kun je altijd voor
meer informatie
contact met ons opnemen. We kunnen je dan meer vertellen over
DIFFERIT de cultuur en onze werkzaamheden.

Wanneer je solliciteert, willen we graag wat meer (achtergrond)informatie over je. In jouw
motivatie kun je aangeven waarom jij denkt dat jij de beste kandidaat bent voor deze functie.

 

Op Instagram vind je meer 'behind the scenes' info