AFAS Consultant

Een AFAS consultant biedt je de juiste ondersteuning om jouw AFAS software perfect aan te passen op jouw bedrijf en bedrijfsprocessen.

DIFFERIT staat voor je klaar als jij een ervaren AFAS consultant nodig hebt die de software implementeert en optimaliseert voor jouw bedrijf.

AFAS Consultant
 

Informatie en advies.

De bedrijfssoftware helpt jou om het maximale uit je bedrijf te halen en wij helpen jou om optimaal te profiteren van deze bedrijfssoftware. Zo werken we samen aan optimaal succes.

Natuurlijk worden de medewerkers ook getraind om efficiënt met de gekozen finance, CRM, payroll, project, of HRM functionaliteit te werken.

Wij staan voor je klaar als jij de AFAS software al hebt aangeschaft, en misschien zelfs al in gebruik hebt, maar wij zijn je natuurlijk ook graag van dienst als je de AFAS software nog niet in je bezit hebt en er wel mee wilt gaan werken.

Wij zorgen ervoor dat de AFAS bedrijfssoftware voor jou gaat werken, zodat jij je weer kunt focussen op je core business. Dat is immers dé weg naar groei en succes!

Wil jij meer informatie, advies of wil je gebruik maken van onze dienstverlening?

Neem contact op

Waarom kies je voor

de AFAS consultant van DIFFERIT?.

Een bedrijfsvoering valt of staat met communicatie en heldere, complete informatie. Je optimaliseert je bedrijfsvoering eenvoudig door gebruik te maken van de AFAS software.

AFAS biedt branche specifieke softwarepakketten die flexibel kunnen worden geïntegreerd, waardoor ieder bedrijf hier veel voordeel uit kan halen. DIFFERIT is een ervaren en gecertificeerd AFAS partner. Wij weten precies wat jouw bedrijf nodig heeft om optimale prestaties te bereiken met de bedrijfssoftware van AFAS, of je nu actief bent in de cultuurbranche, flexbranche, handel en productie, ICT, accountancy of zakelijke dienstverlening. Wij zorgen voor een goede implementatie en een effectieve optimalisatie van de software voor jouw bedrijf. Dáárom kies jij voor de AFAS consultant van DIFFERIT.

Jouw bedrijfsprocessen slim optimaliseren?
De AFAS softwarepakketten zijn voor iedere branche in te zetten. Door de hoge mate van flexibiliteit van de software kan iedere onderneming er maximaal voordeel uithalen. Hiervoor is het uiteraard wel nodig dat het geheel goed ingericht wordt. Daar zorgt onze AFAS consultant graag voor. Wij nemen jouw primaire bedrijfsprocessen onder de loep en analyseren op welke manier deze het best kunnen worden ondersteund.

Wij geven je inzicht in de manier waarop bedrijfsprocessen met de AFAS software kunnen worden vereenvoudigd, zodat er optimale resultaten kunnen worden bereikt. Je kunt rekenen op een eerlijk, professioneel advies.

Effectief werken met de AFAS Software

Om maximaal resultaat te halen uit de AFAS software zijn in de basis twee zaken belangrijk. Op de eerste plaats moet alles slim worden ingericht voor jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Onze AFAS consultant adviseert je vanuit een jarenlange kennis en ervaring. Daarnaast zorgen wij voor een invoering op de meest gebruiksvriendelijke wijze.

Op de tweede plaats is het natuurlijk ook belangrijk dat de medewerkers efficiënt leren
werken met de gekozen functionaliteiten, zoals HRM, projectmanagement, payroll, CRM en finance.

DIFFERIT zorgt voor een passende training voor medewerkers, zodat écht iedereen het maximale uit de AFAS software haalt.

 

De beste oplossingen voor nu én voor de toekomst

Jij wilt nu gebruik kunnen maken van de beste oplossingen, maar je wilt niet dat je in de toekomst steeds op zoek moet gaan naar nieuwe oplossingen. De markt, ongeacht je branche, ontwikkelt zich voortdurend. Jouw bedrijf ontwikkelt mee.

Je wilt niet alleen nu effectief inspelen op de trends en ontwikkelingen, maar ook in de toekomst. Kortom, jij hebt software nodig die je nu én later maximaal voordeel biedt. AFAS bedrijfssoftware is dan zeer geschikt.

Onze AFAS consultant zorgt ervoor dat de software makkelijk en snel mee kan veranderen zonder dat er aan functionaliteit verloren gaat. Hierdoor is de software niet alleen nu de juiste oplossing, maar blijft het ook de beste optie in de toekomst.

 

Onze AFAS consultant zorgt voor de juiste integraties

Geen bedrijf is hetzelfde. Iedere onderneming maakt gebruik van eigen software, afhankelijk van de branche. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kassasystemen, personeelsplanning, project-planning en ticketing. Dergelijke oplossingen blijven vaak nodig binnen de bedrijfsprocessen, maar je wilt geen dubbel werk gaan doen. Zonde van de tijd en de moeite! Gelukkig hoeft dit ook niet.

Onze AFAS consultant integreert de systemen voor je, zodat informatie altijd direct beschikbaar is en dubbel of handmatig werk effectief wordt voorkomen. Zo haal je altijd het maximale uit je software.

logo DIFFERIT

Tarik El Hamdaoui

Eigenaar DIFFERIT

“We adviseren hoe processen vereenvoudigd en resultaten geoptimaliseerd kunnen worden.”

Voor jouw organisatie

AFAS consultancy.

  • Duidelijkheid dankzij de AFAS inrichtingsvoorstellen
  • Gebruiksklare AFAS producten bij oplevering
  • De AFAS applicatiebeheerder wordt passend opgeleid
  • Een intuïtief InSite, OutSite en Profit voor de eindgebruikers

Gebruikmaken van onze service?