AFAS Detachering

Ook het inhuren voor ondersteuning van een van onze experts behoort tot de mogelijkheden. Zo krijg je continuïteit in het proces door enkele uren of dagen in de week het beheer en optimalisatie van de AFAS software te borgen. Net wat jullie bedrijfsvoering nodig heeft, we doen dit in goed overleg. Je ontlast hierdoor jouw medewerkers die er meteen een vast aanspreekpunt en coach bij krijgen. Heb je deze vorm van ondersteuning nodig, geef dit dan wel op tijd aan.

De frequentie bepalen we samen naar behoefte, gaat het om 2 dagen per week of liever 1 dag in de twee weken? We kijken wat voor jou passend is.

HR documenten digitaliseren
 

Een expert op locatie

vertrouwd dichtbij.

Beginnen met een nieuw of ge-update systeem is altijd even spannend. Werkt alles wel optimaal, staat alles aan de achterkant wel goed? Met onze AFAS specialisten met expertises als HRM, Payroll en ERP, bieden wij niet alleen ondersteuning. Wij ontzorgen je ook in een fase waar je wel wat extra handen en kennis kan gebruiken.

Onze eigen medewerkers kunnen (mits beschikbaar) direct voor je aan de slag met het inrichten of beheren van de applicaties. Daarnaast kunnen we op locatie ook meteen jouw medewerkers meenemen in het slim gebruik van de software.

Je zult zien dat een project niet alleen soepeler verloopt met de parate kennis van een expert, het geeft ook gewoon wat extra lucht zodat jouw werknemers niet (extra) worden belast met taken in de opstartfase. Met een dedicated AFAS expert haal je parate kennis in huis van de software van AFAS. Zo kunnen niet alleen jouw huidige medewerkers ontlast worden, maar kunnen ook nieuwe medewerkers indien nodig een zachte landing krijgen in het gebruik van de software. Extra ondersteuning na de implementatie kan helpend zijn de administratieve druk te verminderen en de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

De voordelen van

een dedicated AFAS expert.

DIFFERIT heeft veel ervaring met het tijdelijk ondersteunen van opdrachtgevers door middel van de structurele inzet van een dedicated AFAS expert. Zo hebben we diverse klanten ondersteund bij het onderhouden van de software. Deze klanten geven hierover het volgende aan:

  • Met de ondersteuning van DIFFERIT kun je je na livegang focussen op het gebruik van de AFAS software en heb je direct ondersteuning wanneer er vraagstukken zijn.
  • De detachering van een AFAS expert stelt je in staat om nieuwe optimalisatie wensen boven tafel te krijgen, een realistische selectie van projecten te maken en bijbehorende tijdsplanning te genereren, en vervolgens  doorlopend optimalisaties door te voeren.
  • Met de tijdelijke versterking van een AFAS expert kun je projecten versneld oppakken en kun je de kennis en ervaring gericht inzetten daar waar nodig. Denk hierbij aan extra AFAS handen op de financiële administratie om optimalisaties door te voeren in AFAS Profit.
  • Tijdelijke ondersteuning biedt voorspelbaarheid, rust en zekerheid. De planning van de dagen wordt in onderling overleg opgepakt.

Complete projecten of

Tijdelijke ondersteuning.

Wil jij structureel een up-to-date AFAS inrichting? Is er binnen de interne organisatie onvoldoende capaciteit en kennis beschikbaar om zelfstandig applicatiebeheer goed te laten verlopen? En is het daarnaast ook nog eens onmogelijk om in deze tijd goede AFAS applicatiebeheerders te werven?

Haal kennis van AFAS software in huis. DIFFERIT verzorgt structurele ondersteuning van jouw AFAS omgeving.

  • Kennisbank achter de hand met DIFFERIT Expert team
  • Eigen aansturing, jouw projecten draaien door
  • Structurele doorontwikkeling van jouw AFAS-omgeving
  • Iemand die van buiten de organisatie met een frisse kritische blik jouw organisatie bekijkt

 

Speciale projecten vragen soms om werknemers met specifieke kennis of vaardigheden. Maar denk ook eens aan het effectief inzetten van vervanging in geval van verzuim, zwangerschapsverlof of extra ondersteuning wegens drukte. Vraag tijdig een verzoek tot detachering van een van onze consultants aan, zo heb jij straks alles onder controle.

AFAS specialist inhuren? Vraag naar de mogelijkheden