Tijdelijk een interne AFAS Expert nodig?

AFAS Detachering

Ook detachering van een van onze experts behoort tot de mogelijkheden.
Heb je deze vorm van ondersteuning nodig, geef dit dan wel op tijd aan.

AFAS projecten
 

Een expert op locatie

vertrouwd dichtbij.

Spannend zo’n nieuwe inrichting

Je zult zien dat een project niet alleen soepeler verloopt met de parate kennis van een expert, het geeft ook gewoon wat extra lucht zodat jouw werknemers niet (extra) worden belast met taken in de opstartfase.

Beginnen met een nieuw of ge-update systeem is altijd even spannend. Werkt alles wel optimaal, staat alles aan de achterkant wel goed? Met onze AFAS specialisten met expertises als HRM, Payroll en ERP, bieden wij niet alleen ondersteuning. Wij ontzorgen je ook in een fase waar je wel wat extra handen en kennis kan gebruiken.

Door een expert in te huren maak je meteen optimaal gebruik van de AFAS Software. Onze eigen medewerkers kunnen (mits beschikbaar) direct voor je aan de start met het inrichten of beheren van de applicaties. Daarnaast kunnen we op locatie ook meteen jouw medewerkers meenemen in het slim gebruik van de software.

Complete projecten of tijdelijke versterking

Speciale projecten vragen soms om werknemers met specifieke kennis of vaardigheden. Maar denk ook eens aan het effectief inzetten van ziektevervanging, zwangerschapsverlof of extra ondersteuning wegens drukte. Vraag tijdig een verzoek tot detachering van een van onze consultants aan, zo heb jij straks alles onder controle.

AFAS specialist inhuren?