, AFAS Health Check | DIFFERIT

Is jouw AFAS inrichting future proof?

AFAS Health Check

Om te laten zien waar je nu staat én hoe je de AFAS software maximaal kan benutten, bieden wij de AFAS Health Check aan. Vul hiervoor simpelweg het formulier in op deze pagina. We kijken dan samen naar de huidige situatie en met onze expertise brengen wij jouw optimalisatiekansen in beeld.

Wil je bezig met dashboard in Power BI? Hiervoor kan je bij ons een demo aanvragen. Wij laten je dan meteen de meest gebruikte dashboards zien die we ook voor jouw organisatie kunnen klaarzetten.

Health Check aanvragen

Heb jij het idee dat, in deze digitale tijd, jouw bedrijfsprocessen wel wat gestructureerder kunnen of dat je kansen laat liggen? Dan is onze AFAS Health Check een stap in de juiste richting.

Of je nu al jarenlang werkt met de AFAS software of de AFAS implementatie recent hebt afgerond, met een Health Check heb je snel alle kansen en verbeteringen in beeld.

Ontdek het verbeterpotentieel binnen jouw organisatie :).

 

  read-it
   

  Laat je

  Inspireren.

  De tweedeeditie van ons eigen READ-IT magazine is een feit! Deze nieuwste uitgave staat vol met tips, trends en noviteiten rondom de AFAS Software.

  Lees bijvoorbeeld hoe andere bedrijven uit verschillende branches de AFAS oplossingen inzetten voor technische en zakelijke uitdagingen.

  Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand