Deskundige AFAS software implementatie van DIFFERIT

AFAS help

Bij DIFFERIT zijn we gespecialiseerd in de implementatie van AFAS Software.

Met AFAS Profit automatiseer en optimaliseer je verschillende bedrijfsprocessen, zodat je  meer tijd overhoudt voor je bedrijf. Onze Experts zijn bekend met alle modules binnen AFAS Profit en kunnen je helpen om het systeem voor jouw bedrijf in te richten. We zijn ook gespecialiseerd in Power BI, waar we data kunnen visualiseren die afkomstig is uit AFAS Profit. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? In deze blog vertellen we alles wat je moet weten…

DIFFERIT's

AFAS help.

De professionals van DIFFERIT zijn AFAS experts en helpen bedrijven met de implementatie en optimalisatie van AFAS software. Ons team bestaat uit AFAS specialisten die alle modules in AFAS Profit op hun duimpje kennen.

Met onze diensten zoals consultancy, AFAS applicatiebeheer, projectmanagement, integratie en detachering, helpen we je om de AFAS software zo effectief mogelijk in te zetten. Ook geven we trainingen, zodat je na de implementatie zelf het meeste uit relevante data kunt halen. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste updates en zien waar kansen liggen voor jouw bedrijf.

Waar kunnen we

Hulp bieden.

Data zichtbaar maken

Met AFAS Profit beschik je over een uitgebreide hoeveelheid gegevens. Dankzij de integratie met Microsoft Excel, Access, SQL Server en Power Bi kan je bedrijf nog meer kennis uit de AFAS software halen. De kracht van AFAS is dat alle informatie op één plaats samenkomt, zodat je gemakkelijker beslissingen kunt maken en waar nodig bijsturen.

Combineer databronnen

Onze experts helpen met de implementatie van Power Bi. Je kunt bijvoorbeeld data uit meerdere AFAS-modules combineren, zodat je nog beter inzicht krijgt in de bedrijfsresultaten. We kunnen op basis van KPI’s ook meldingen en alerts instellen.

Analyse van statistieken

Met behulp van verschillende filters kun je zien welke informatie relevant is voor je bedrijf en hoe alle data verband houden met elkaar. Met onze AFAS Profit help service haal je het meeste uit jouw data.

AFAS online

Help center.

AFAS heeft zelf een online help center waar je terecht kunt met vragen over de functionaliteiten van de software. Ook voor de inrichting van je systeem kun je hier relevante informatie vinden. Het is ook mogelijk om een videotraining te bekijken in het AFAS online help center.

Rondom de AFAS software

Veelgestelde vragen.

Heb je hulp nodig van een AFAS Profit helpdesk medewerker? Hieronder behandelen we een aantal veelgestelde vragen, zodat we je wellicht nu al op weg kunnen helpen:

Wat moet ik doen bij een storing?

Wanneer er een AFAS storing bekend is bij ons, wordt de groene balk rood. Je hoeft dan zelf geen problemen door te geven aan de supportafdeling van DIFFERIT. Je krijgt een melding zodra het probleem is opgelost.

Wat moet ik doen als een nieuwe versie uitkomt?

Wanneer er een update uitkomt, is het belangrijk dat je de updates en wijzigingen vanuit AFAS raadpleegt. Hier vind je een overzicht van alle wijzigingen en verbeteringen die op basis van de feedback van gebruikers zijn doorgevoerd.

Ik werk nog niet met het AFAS Profit, maar wil dit gaan doen.
Kan DIFFERIT mij goed adviseren?

De experts van DIFFERIT hebben alle kennis in huis om jou goed te adviseren. De allereerste vraag die we je willen stellen is: waar wil je de software voor gebruiken? Nadat we vastgesteld hebben hoe je de software wilt gebruiken, gaan we kijken welke AFAS modules voor jouw bedrijf relevant zijn. Vervolgens helpen we je verder met de inrichting en implementatie van het systeem.

Heb ik hulp nodig na de implementatie van de software?

DIFFERIT is AFAS Partner en helpt bedrijven bij de volledige implementatie van AFAS Profit. Om klanten goed te ontzorgen, hebben we een eigen helpdesk waar ze terecht kunnen met al hun vragen. Met ons support contract garanderen wij een supersnelle afhandeling van alle supportvragen en een optimale service.

Wanneer je veel kennis in huis hebt over AFAS-software, kun je overwegen om zelfstandig verder te gaan zonder een AFAS Expert. Een partner kan vaak wel veel opleveren voor je bedrijf, omdat deze precies weet hoe je jouw interne processen zo ver mogelijk kunt automatiseren. Realiseer je dat AFAS Profit de belangrijkste bron van informatie is voor jouw collega’s om samen te werken en trends en verbeteringen te ontdekken. Een consultant is dan van toegevoegde waarde om iedere afdeling binnen je bedrijf beter te laten samenwerken.

Hoe weet ik of ik optimaal gebruik maak van AFAS?

Wanneer je samenwerkt met DIFFERIT, heb je altijd toegang tot onze supportafdeling. Zo kunnen we voor je kijken of we de software kunnen koppelen met andere systemen zoals Power Bi. Benieuwd of een koppeling met jouw AFAS systeem mogelijk is? Neem dan contact op met onze experts.

AFAS ondersteuning nodig en benieuwd naar

De mogelijkheden?.

Wil je weten hoe DIFFERIT jou kan helpen met het automatiseren van verschillende bedrijfsprocessen? Onze AFAS Experts richten jouw systeem zo in dat je het meeste haalt uit jouw data.

We zijn actief voor de volgende type bedrijven en branches: adviesbedrijven, accountancy, architecten & ingenieurs, cultuur & sport, flexbranche, handel en transport, ICT & telecom en de zakelijke dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het maximale uit hun software halen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen