Implementatie en optimalisatie van AFAS software.

AFAS implementatie

DIFFERIT is een ervaren specialist op het gebied van AFAS implementatie met een optimale kennis van de bedrijfssoftware. Wij zijn er om het geheel voor je te implementeren en te optimaliseren op een manier waar jouw bedrijf maximaal voordeel van heeft. Je profiteert altijd van een zeer complete service als je kiest voor DIFFERIT als jouw AFAS specialist.

AFAS implementatie
 

Wat is AFAS implementatie?.

Bij een AFAS implementatie richten wij de gehele AFAS Profit in. Wij zorgen voor de borging van alle bedrijfsprocessen en kijken hoe de software het beste integreert met de bedrijfseigen software om zo het maximale uit de software te halen. Een succesvolle implementatie gaat een stuk verder dan alleen het inrichten van de software. Het is de bedoeling dat iedereen de meerwaarde van AFAS ervaart en benut. Daarom is het zaak om alle stakeholders bij de AFAS implementatie te betrekken. Communicatie is dan onmisbaar.

Wij hebben een brede ervaring in de implementatie van de software. Heb je nog helemaal geen ervaring op het gebied van software? Dan kunnen onze AFAS experts je uiteraard van een eerlijk en professioneel advies voorzien.

Contact opnemen

AFAS implementatie

Hoe gaan we te werk?.

Wij zijn er om het geheel voor je te implementeren en te optimaliseren. Dit doen wij op een manier zodat iedereen in jouw bedrijf er maximaal voordeel van heeft. Uiteraard is het goed mogelijk om bepaalde programma’s te integreren wanneer dit voor jouw bedrijfsvoering belangrijk is. De medewerkers moeten uiteraard leren om goed om te gaan met de AFAS software, daarom is communicatie in deze fase erg belangrijk. Ook hierin bieden wij de juiste ondersteuning.

Als AFAS expert zorgen wij namelijk ook voor een maatwerk training voor de medewerkers. Als je de processen echt wilt veranderen, heb je de steun van alle betrokkenen nodig, dus ook alle medewerkers. Dat betekent dat je echt iedereen moet meenemen in het veranderproces. Het is belangrijk dat de medewerkers op tijd op de hoogte worden gesteld dat er een verandering gaat plaatsvinden, zodat zij hier ook open voor staan en zich hierop kunnen voorbereiden. Om weerstand en verwarring te voorkomen moet je de medewerkers ook duidelijk uitleggen wat het hen levert en hoe zij profijt zullen ervaren van deze nieuwe software. Zo krijgen zij bijvoorbeeld meer ruimte en tijd voor nieuwe taken.

Na het live gaan en het eerste gebruik van de software stopt de AFAS implementatie niet meteen. Het leren omgaan met de software is een van de belangrijkste fases in het proces. DIFFERIT blijft in deze fase nog ondersteunen, zodat jullie vol goede moed aan de slag kunnen met de nieuwe AFAS software!

Drie optimalisaties om meteen door te voeren

Heb je de software al aangeschaft?

Optimalisatie.

Dan zorgt het team van DIFFERIT ervoor dat het ook perfect aan zal sluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een complete dienstverlening, van A tot Z, zodat jij maximaal voordeel kunt halen uit de bedrijfsprocessen. Wij kijken naar de wensen en de mogelijkheden die de AFAS software biedt. Zo nodig gebruiken wij STKKR’s of andere software. Wij zijn daarnaast als optimalisatie partner breed georiënteerd. Van HRM, ERP, Payroll, CRM, App connectoren tot aan integratie met ticketsystemen. DIFFERIT heeft veel ervaring in verschillende sectoren, onder andere de cultuur- en sportsector, MKB/zakelijk/transport ,financiele sector, uitzendbranche en verschillende kinderopvangen hielpen wij al verder.

Ook helpen wij applicatiebeheerders bij het verbeteren en vernieuwen van bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen processen efficiënter en kwalitatief beter verlopen, iets wat wij bij DIFFERIT bovenaan hebben staan. Dit doen wij door procesoptimalisatie inzichtelijk en werkbaar te maken met de AFAS software als basis en met AFAS implementatie als middel. Zo automatiseren wij onder andere de kantooradministratie en kantoorprocessen, zo houd jij meer tijd over voor andere zaken.

Wij bieden de juiste ondersteuning voor iedere gevestigde partij. Wij werken met een no-nonsense mentaliteit.  Wij zorgen ervoor dat iedere klus mogelijk is en doen ons uiterste best om iedere wens optimaal te vervullen. Wij werken echt samen met de klant, denken mee, en volgen de opdrachtscope als leidraad. Hiermee houden wij constant de eindgebruiker in beeld. Wij maken de belofte die wij maken waar, vooraf maken wij concrete en heldere afspraken.

Bij een AFAS implementatie werkt DIFFERIT volgens de Scrum methode, wij werken doelmatig en transparant en innovatief door onze dienst in nieuwe branches te verlenen. Wij houden altijd het overzicht en de controle bij opdrachten, zodat alles volgens planning zal verlopen. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: wij werken resultaatgericht, op basis van een concreet en uitgewerkte scope, de AFAS implementatie willen wij iedere keer weer uitermate succesvol afsluiten. Wij bekijken de bestaande processen, zorgen voor de nodige integraties en laten alles naadloos op elkaar aansluiten. Onze ervaren AFAS implementatie expert gaat graag voor je aan de slag, zodat jij tijd en geld kunt gaan besparen met software die écht voor jou werkt.

De AFAS software ook effectief gebruiken?