Een AFAS expert biedt je een zeer complete dienstverlening

AFAS Professional

Op de eerste plaats kan een ervaren AFAS specialist je natuurlijk adviseren over de bedrijfssoftware. Daarnaast kan deze partij ervoor zorgen dat de software optimaal resultaat bereikt voor jouw bedrijf. Bij DIFFERIT helpt de professional je met de gehele interne begeleiding. Ook detachering behoort tot de mogelijkheden van onze professionals. Je zal zien dat een project niet alleen makkelijker verloopt met een professional, maar ook geeft het extra ruimte zodat de werknemers niet extra worden belast, vooral in de beginnende fase.

De AFAS professional is een expert op het gebied van alle software van AFAS.

Het partnerprogramma van AFAS zorgt ervoor dat de professional zich goed zichtbaar kan maken en zich kan ontwikkelen. De AFAS Professional van DIFFERIT is er om iedereen te helpen voor beheer werkzaamheden of optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat de software perfect wordt aangepast op al jouw bestaande bedrijfsprocessen. Wij zijn er om het geheel voor je te implementeren en te optimaliseren op een manier waar jouw bedrijf maximaal voordeel van heeft. Je krijgt de juiste dienstverlening om je AFAS software perfect aan te passen op je bedrijf en bedrijfsprocessen. DIFFERIT biedt je een ervaren AFAS professional die de software implementeert en optimaliseert voor je bedrijf. Wij vinden het belangrijk om samen te werken aan een optimaal succes, daarom staan je wensen bij ons voorop en helpen wij om optimaal te profiteren van de bedrijfssoftware.

De groei

Naar succes.

Wij staan op ieder niveau voor je klaar, heb je de AFAS software al aangeschafte misschien zelfs al gebruikt? Of heb je de AFAS software nog niet in je bezit? Voor een AFAS professional van DIFFERIT maakt het niet uit hoe en wat, wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk met een software kunt werken waarmee je je bedrijf verbetert. Zo zorgen wij ervoor dat de software voor jou gaat werken, past bij je bedrijf, en kun jij je weer focussen op de core business. Een bedrijf staat of valt met communicatie en heldere informatie. Je optimaliseert de bedrijfsvoering door eenvoudig gebruikt te maken van de AFAS software, die onze AFAS professional met veel expertise voor je implementeert. Dat is dé weg naar groei en succes!

Wij weten precies wat jouw bedrijf nodig heeft om optimale prestaties te bereiken met de bedrijfssoftware van AFAS, of je nu actief bent in de cultuur, flexbranche, handel en productie, ICT of zakelijke dienstverlening. De AFAS softwarepakketten zijn voor iedere branche in te zetten. DIFFERIT zorgt voor een goede implementatie en een effectieve optimalisatie, waar onze AFAS professional de beste ervaring in heeft. Wij nemen jouw primaire bedrijfsprocessen onder handen en analyseren op welke manier deze het best kunnen worden ondersteund door onze AFAS professional. Ieder bedrijf kan hier veel voordeel uit halen, dus wat houdt je tegen?

Onze AFAS professional adviseert je vanuit een jarenlange kennis en ervaring. Als eerste moet alles slim worden ingericht voor je bedrijf en de processen, onze AFAS professional helpt je in iedere fase met de juiste keuzes. Daarnaast zorgen wij voor een invoering op de meest laagdrempelige wijze, zodat het voor iedereen toegankelijk is. De AFAS professional van DIFFERIT geeft je inzicht op de manier waarop alle bedrijfsprocessen met de AFAS software kunnen worden geïnstalleerd en eenvoudig begrepen kunnen worden, zo kun je gaan voor optimale resultaten. De systemen worden voor je geintegreerd, zodat handmatig werk effectief wordt voorkomen. De AFAS professional helpt ook de medewerkers door een passende training met het leren werken met de gekozen software en de bijbehorende functionaliteiten, zoals HRM, projectmanagement, payroll, CRM en finance.

 

Toekomstbeeld

Je wil graag nu gebruik maken van de beste oplossingen en hulp van onze AFAS professional, maar je wil niet dat je in de toekomst steeds op zoek moet gaan naar nieuwe oplossingen en veranderingen. Terwijl de markt altijd blijft ontwikkelen, je bedrijf ontwikkelt mee. Je wil niet op korte termijn inspelen op trends en ontwikkelingen, maar ook in de toekomst.

Je hebt dus software nodig die je nu en later op en top voordeel kan bieden. AFAS software is daar de geschikte keuze voor. Onze AFAS professional zorgt ervoor dat de software makkelijk mee kan veranderen zonder dat er informatie verloren gaat en geschikt is voor de toekomst. Onze AFAS professional maakt de software gereed voor een innovatieve toekomst waarin je bedrijf mee kan groeien.

Een AFAS professional inhuren?