Is jouw AFAS Profit 

inrichting AVG-proof?

AFAS Profit – AVG check

Onze AVG-specialist loopt samen met jou de Profit en InSite inrichting door. Aan het eind van de rit zorgen we dat alles AVG-proof is ingesteld en geven we een stukje training en instructies om dit zo te houden…

Persoonsgegevens verwerken in AFAS

Volgens de AVG-regels.

Onder de wet AVG heb je, als bedrijf binnen de EU, verantwoordingsplicht als het gaat om de verwerking van gevoelige informatie en persoonsgegevens. Als organisatie moet je kunnen aantonen dat je handelt volgens de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG). Het moet duidelijk zijn welke persoonsgegevens worden gebruikt, met welk doel, waar ze worden opgeslagen en wie er toegang heeft tot die gegevens.

Wij helpen organisaties (blijvend) aan de AVG te voldoen binnen de AFAS software. Onze AVG specialisten voeren de AVG check uit en helpen jou om alles in Profit AVG-proof te borgen. Dit alles in slechts enkele dagen.

AVG-ready in AFAS

Onderdelen AVG-check.

  • Inventarisatie en risicoanalyse
  • Autorisaties doorvoeren
  • Registratie persoonsgegevens en verzuim
  • Controle dossieritems en workflows
  • Training en instructies

Naast de regels uit het gegevensbeschermingsrecht gelden er natuurlijk tal van andere wetten en regels binnen jouw bedrijf. Sommige daarvan geven verdere invulling aan de regels uit de AVG.

Ja, ik wil een AVG-check

Hoe gaan we

Aan de slag?.

Aan de hand van de inventarisatie en risicoanalyse wordt jullie Profit inrichting doorgelopen. We geven niet alleen advies, maar stellen alles ook meteen AVG-proof in. Vanaf Profit 18 zijn er nieuwe mogelijkheden bijgekomen om de AVG nog makkelijker te waarborgen. Denk hierbij aan het bewaartermijn van documenten, de dossierstructuur, werkprocessen en automatische meldingen.

Dit kan betekenen dat bepaalde weergaves geblokkeerd of onzichtbaar worden gemaakt voor (bepaalde) gebruikers. Dit gebeurt echter altijd in overleg en waar nodig passen we (samen) de workflows en onderdelen aan.

Jouw Profit inrichting AVG-proof maken?