AFAS Profit staat voor optimale kwaliteit. 

AFAS Profit

De software van AFAS heet Profit en krijgt meerdere keren per jaar een update met nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. AFAS Profit is en blijft telkens in ontwikkeling. Bij DIFFERIT houden we alle updates nauwlettend in de gaten en onze AFAS Experts zijn altijd up-to-date. AFAS zorgt voor de Profit update, wij bij DIFFERIT zorgen dat je het maximale uit de nieuwste mogelijkheden haalt met advies en inrichting van de onderdelen.

Uitleverbeleid AFAS 2022
 

Roadmap

Profit updates.

De lancering van de nieuwste Profit versie (Profit 22) vindt plaats in december 2022. DIFFERIT kijkt altijd naar de toekomst en blijft innoveren. Wij helpen je met de implementatie en optimalisatie van de nieuwste onderdelen, zo kan jij optimaal profiteren van de AFAS software.

De kwaliteit van de AFAS Profit benadert iedere medewerker, daarom worden alle medewerkers betrokken in het proces. De kwaliteit beperkt zich niet alleen tot het testen van software, maar het omspant het hele proces van de eerste keuzes tot de eind implementatie. De basis voor deze goede kwaliteit wordt in de ontwerpfase ontwikkelt, de medewerkers worden hier ook in mee genomen.

Aan de slag met updates in Profit

Eigenschappen vanaf

AFAS Profit 20.

AFAS Profit heeft een paar belangrijke eigenschappen die voor iedereen van belang zijn: flexibiliteit, integratie en transparantie. Ze worden hieronder verder uitgelegd.

Flexibiliteit

Het is belangrijk om tijdens het werken met een software handelingen terug te kunnen draaien. Mocht er iets fout gaan moet er een optie zijn om de instellingen te wijzigen en de fouten te corrigeren. Flexibiliteit bij de AFAS Profit zorgt ervoor dat je als bedrijf kunt groeien en de AFAS software steeds verder kunt automatiseren. De flexibiliteit moet vooral in te zetten zijn bij dagelijks gebruik, na de begeleiding moet je je als bedrijf zelf staande houden en in staat zijn om zelf vorm te geven aan de taken. Als de werknemer zelf meer flexibiliteit krijgt, zal je inzet en betrokkenheid groter worden, waardoor de werkdruk zal afnemen en het plezier zal toenemen.

Integratie

De kracht en mate van integratie van de AFAS Profit wordt vaak onderschat. Een geheel geintegreerd systeem betekent niet alleen een investering in de toekomst, maar vooral de kwaliteit van voorziening van informatie. Dat gaat niet van de een op andere dag. De gebruiker van AFAS Profit is niet slechts een persoon die gegevens vast legt, hij of zij draagt ook mee aan het structureren en analyseren van de informatie. Het is daarom belangrijk om de organisatie als een geheel te laten functioneren, DIFFERIT steekt daarom ook tijd in trainingen voor de werknemers, zodat iedereen zich fijn voelt bij de nieuwe software en met plezier aan de slag kan. In AFAS Profit is alle informatie helemaal geïntegreerd, zo is de informatie zichtbaar voor de gebruiker die daar het recht op heeft. Er is daardoor meer ruimte om te kijken naar de missie en groei van de onderneming dan veel tijd te steken in de administratieve onderdelen.

Transparantie

Bij transparantie is het van belang dat alle kenmerken van het ontwerp de Profit AFAS in staat zijn om vergissingen te voorkomen, het moet zo helder mogelijk zijn. Onder andere goede interactie en voorspellingen tussen de software en gebruiker zijn erg belangrijk voor een transparante voortgang. Transparantie kan moeilijk zijn om te bereiken, maar bij DIFFERIT zorgen wij daarvoor. Het is een vereiste dat alle handelingen die in de Profit AFAS worden uitgevoerd, ook daadwerkelijk gecontroleerd kunnen worden. Er moet zeker zijn dat alle gegevens eenvoudig te vinden zijn, dit geeft vertrouwen en vergroot de kwaliteit. Bij transparantie is het belangrijk om de zaken eenvoudiger te maken, de AFAS Profit moet duidelijk zijn opgebouwd en makkelijk te gebruiken, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

In AFAS Profit vind je, deze unieke kenmerken van het ontwerp terug. AFAS Profit wordt door meer dan 10.000 klanten gebruikt. Is AFAS Profit dan echt voor iedereen? Ja!

Koppeling Workday

AFAS Profit wordt vaak gekoppeld met Workday. Vaak worden deze software los gebruikt, maar is het makkelijk om deze te koppelen. Workday wordt voornamelijk gebruikt voor HRM processen, in combinatie met AFAS Profit Payroll. De voordelen van deze koppeling zijn onder andere dat de medewerkers op een plaats alle informatie kunnen invoeren en beheren, er tijd over wordt gehouden voor het echte HRM en Payroll werk en er foutgevoelige en tijdsintensieve dubbele invoer wordt voorkomen. Verschillende bedrijven in branches kozen al voor deze koppeling en hebben nu meer tijd over voor het optimaliseren van hun organisatie.

Alles uit de nieuwste Profit versie halen?