MAAK SOFTWARE TOT SUCCESFACTOR

Flexbranche

Met de AFAS software stroomlijn je alle processen en houd jij het overzicht. Van klantafspraken en contacten tot aan de de urenstaten van uitzendkrachten. Alles komt samen in één softwarepakket zo word jij zo min mogelijk belast met de administratie en heb je altijd alles op orde.

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 16 jaar ervaring in implementatieprojecten, weten wij wat nodig is voor een soepel traject.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie blijkt of jij en je medewerkers ermee uit de voeten kunnen. Door te optimaliseren

een bewezen erp- oplossing

Afgestemd op jouw organisatie.

Ook het AFAS systeem implementeren?

De AFAS implementatie bij

Djopzz.

"WE WERKEN NU EFFICIËNTER EN HEBBEN MEER GRIP OP PROCESSEN". "DIFFERIT heeft gezorgd dat we efficiënter kunnen werken en meer grip hebben op processen," zegt Eric Krabbe, directeur van Djopzz. "Wat DIFFERIT daarmee heeft bereikt, is dat 'AFAS' geen vies woord meer is binnen de organisatie. Toen wij het systeem zelf hadden ingericht en dit niet voor ons werkte, is dat wel even zo geweest. DIFFERIT heeft deze houding volledig omgekeerd door onze mensen en onze klanten te laten zien hoe waardevol AFAS kan zijn."

De behoefte.

Twee jaar geleden concludeerde Djopzz dat het toenmalige ERP-systeem niet meer aan de wensen voldeed. Het was geen middel, maar een doel op zich. Daardoor kon het uitzendbureau weinig aandacht besteden aan de corebusiness. Djopzz besloot om over te stappen op AFAS. Maar na de implementatie bleek dat AFAS nog niet voldoende was afgestemd op de wensen van Djopzz. Het uitzendbureau ging op zoek naar een partij die kon helpen de volgende vraag te beantwoorden: ‘Hoe gaan we het systeem voor ons laten werken?’

De oplossing.

Djopzz sprak met diverse partijen over een mogelijke oplossing. Zij gingen er stuk voor stuk van uit dat iedereen met het systeem moet werken zoals het is. Alleen DIFFERIT bood een ander perspectief: AFAS was ook zó in te richten dat het volledig zou aansluiten op de werkwijze van Djopzz. Dit uitgangspunt sprak het uitzendbureau aan. Daarnaast paste de pragmatische aanpak van DIFFERIT goed bij Djopzz.

Het realiseren van een

Werkbaar urenverantwoordingssysteem.

Djopzz wilde de uren voor alle uitzendkrachten geautomatiseerd in AFAS verwerken, maar de standaardinrichting bleek niet werkbaar voor het uitzendbureau. Eric: “Wij wilden een bepaalde werkwijze hanteren. Diverse partijen hadden ons verteld dat dit onmogelijk was. Maar DIFFERIT luisterde goed en heeft uiteindelijk een manier gevonden om onze wens te realiseren. Nu hebben we binnen AFAS een urenverantwoordingssysteem dat heel prettig werkt.”

De manier waarop dit systeem tot stand is gekomen, was volgens Eric kenmerkend voor de samenwerking: “Het was een gezamenlijke zoektocht. Door onze expertises op uitzend- en AFAS-gebied te combineren, hebben we een mooi resultaat neergezet!”

DIFFERIT heeft ook een tool ontwikkeld waarmee Djopzz de loonkosten van uitzendkrachten direct kan factureren. “Wij konden onze verloningsvarianten in eerste instantie niet via AFAS laten verlopen,” legt Eric uit. “Daardoor waren twee mensen minimaal twee dagen per maand bezig de facturatie van uren op de juiste wijze bij klanten te krijgen. Dat was een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. DIFFERIT heeft een geweldige oplossing gecreëerd, waardoor we dit proces volledig hebben geautomatiseerd.”

Wat de voordelen daarvan zijn? “Met één druk op de knop hebben we nu de juiste facturatie. En het foutpercentage is geminimaliseerd.”

Over

Djopzz.

Djopzz is een uitzendbureau dat de zaken nét even anders aanpakt. Enerzijds helpt Djopzz bedrijven bij het inrichten van een optimale flexibele schil. Anderzijds vindt het talentvolle mensen om hen klaar te stomen voor een mooie loopbaan. Djopzz creëert inventieve oplossingen waarmee werkgevers een acuut personeelstekortkunnen oplossen én een kweekvijver voor talent krijgen. Het uitzendbureau doet dit voor klanten binnen twee takken van sport: onderwijs en overheid.

Website Djopzz

Een greep uit

Onze klanten.

Software integratie AFAS
 

DE BASIS

Voor elke vastlegging.

Bespaar tijd en geld door integratie van urenregistratie, HRM, facturatie, relatiebeheer en boekhouding in één systeem. Dat werkt prettig, efficiënt en professioneel. AFAS software kan worden gekoppeld aan plannings-, registratie-of  betalingssystemen. Zo kun je alle processen vanuit geïntegreerde systemen volgen en borgen.

Optimale inzet van software vereenvoudigt administratieve processen. Dat levert je niet alleen inzicht en financieel voordeel op, maar ook minder stress.

Wil je een naadloze inrichting in AFAS voor kandidatenbeheer, contracten en verlonen?