MAAK SOFTWARE TOT SUCCESFACTOR

Flexbranche

Met de AFAS software stroomlijn je alle processen en houd jij het overzicht. Van klantafspraken en contacten tot aan de de urenstaten van uitzendkrachten. Alles komt samen in één softwarepakket zo word jij zo min mogelijk belast met de administratie en heb je altijd alles op orde.

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 16 jaar ervaring in implementatieprojecten, weten wij wat nodig is voor een soepel traject.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie blijkt of jij en je medewerkers ermee uit de voeten kunnen. Door te optimaliseren

een bewezen erp- oplossing

Afgestemd op jouw organisatie.

Software integratie AFAS
 

DE BASIS

Voor elke vastlegging.

Bespaar tijd en geld door integratie van urenregistratie, HRM, facturatie, relatiebeheer en boekhouding in één systeem. Dat werkt prettig, efficiënt en professioneel. AFAS software kan worden gekoppeld aan plannings-, registratie-of  betalingssystemen. Zo kun je alle processen vanuit geïntegreerde systemen volgen en borgen.

Optimale inzet van software vereenvoudigt administratieve processen. Dat levert je niet alleen inzicht en financieel voordeel op, maar ook minder stress.

Ook het ERP-systeem implementeren?