Gestroomlijnde

bedrijfsvoering,

meer orders en

minder werk

Handel & Productie

Het allerbelangrijkste voor de handel en productie is een goed gestroomlijnde inkoop, verkoop en facturatie. Dit betekent niet alleen minder handmatig werk maar ook minder fouten. Zo heb jij de verzending van A tot Z goed georganiseerd. Door software pakketten te koppelen met AFAS software kan je zelfs de looproutes beperken en zo efficiënt orders pikken.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Inventarisatie

Samen bekijken we de processen binnen jouw organisatie en nemen de mogelijkheden van de  AFAS software door. Op basis hiervan maken we samen een projectplan.

 

Uitvoering

De geselecteerde onderdelen worden door de consultants van DIFFERIT ingericht volgens de SCRUM methodiek. We betrekken je als klant bij dit gehele proces.

 

Nazorg

Nadat de implementatie heeft plaatsgevonden en de organisatie gewend is aan het (nieuwe) systeem, kan er gekeken worden naar het optimaliseren (oftewel stroomlijnen) van de processen.

1 systeem AFAS

Integratie met branche software

Eén systeem

Power BI data zichtbaar

Integratie met branche software

Inzicht en controle

Power BI data analyseren

Integratie met branche software

Projectinformatie

Een uniforme invoer van gegevens binnen één systeem voorkomt fouten en versnipperde informatie. Dat scheelt tijd, geld én draagt bij aan een professionele bedrijfsvoering.

 

Managementrapportages over uren, offertes, projecten, verzuim of declaraties. Actuele informatie waarmee je in control bent en blijft over de bedrijfsresultaten en bedrijfsvoering.

 

Budget, urenregistratie, documentatie en planning. Stuk voor stuk belangrijke informatie om het project in de hand te houden. Daarom borgen we al deze informatie op één plek.

een bewezen erp- oplossing

Afgestemd op jouw organisatie.

AFAS diensten
 

Jouw bedrijfsvoering

Optimaliseren met AFAS.

Ons uitgangspunt is efficiënt werken door het maximale uit de AFAS software te halen. Zo kun je bijvoorbeeld grote verzamelfacturen automatisch opdelen en versturen naar de verschillende deelklanten. DIFFERIT zorgt voor de  inrichting en koppelingen, zodat jouw medewerkers doeltreffend kunnen werken.

AFAS implementatie
 

CRM ALS BASIS

voor alle vastleggingen.

In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Een greep uit

Onze klanten.

Meer uit jouw logistieke processen halen met AFAS?