AFAS mogelijkheden voor de zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Of je bedrijf nu menskracht of machines levert, aan je dienstverlening zit een enorme hoeveelheid informatie, data, communicatie en planning vast. Met AFAS software is deze content te integreren in één systeemDIFFERIT zorgt dat de verschillende functionaliteiten van AFAS software zoals HRM, payroll, project, ordermanagement, CRM, sales en financieel naadloos aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 18 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DIFFERIT wat nodig is voor een soepel traject.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie kan er gekeken worden naar optimalisaties die het werken met AFAS nog makkelijker maken.

1 systeem AFAS

Project en personeelsplanning

webshop AFAS

Webshops

Planning AFAS

Overige applicaties

Wil je meer mogelijkheden hebben om je medewerkers en projecten efficiënt en gebruiksvriendelijk in te plannen? Dan is de capaciteit- en projectplanning software van Timewax hiervoor de perfecte oplossing.

Timewax heeft al een standaard integratie met AFAS HRM, projecten en facturatie.

 

Je levert goederen en wilt deze via een webshop aan je klanten aanbieden. Dan zit je natuurlijk niet te wachten op handmatig of dubbel werk.

Door de webshop aan AFAS te koppelen optimaliseer je het proces. DIFFERIT zorgt ervoor dat jouw webshop zowel technisch als procesmatig wordt aangesloten op AFAS.

 

Werk je met software applicaties die zo specifiek zijn dat ze niet binnen AFAS ondergebracht kunnen worden? Wij kunnen ze met AFAS integreren! Dat voorkomt dubbel werk en een inefficiënt proces.

Dankzij onze AFAS expertise en ervaring met integratie-projecten zijn wij in staat de meeste branchesoftware optimaal te integreren met AFAS.

Het voordeel van

Optimaliseren met AFAS software.

Eén systeem

Een uniforme invoer van gegevens binnen één systeem voorkomt fouten en versnipperde informatie. Dat scheelt tijd, geld én draagt bij aan een professionele bedrijfsvoering.

Inzicht en controle

Managementrapportages over uren, offertes, projecten, verzuim of declaraties. Actuele informatie waarmee je in control bent en blijft over de bedrijfsresultaten en bedrijfsvoering.

Projectinformatie

Budget, urenregistratie, documentatie en planning. Stuk voor stuk belangrijke informatie om het project in de hand te houden. Daarom borgen we al deze informatie op één plek. 

DIFFERIT’s toegevoegde waarde voor jouw organisatie

  • Optimaal AFAS beheer en onderhoud
  • Inrichting en integratie van CRM, finance, payroll, project of HRM tools
  • Toegankelijk maken van gedetailleerde managementrapportages
  • Geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software voor de planning van jouw medewerkers
Contact opnemen

Een greep uit

Onze klanten.

Meer weten over onze diensten?