Accountancy

Software is essentieel voor elk administratie- en accountantskantoor. In deze branche is de AFAS software niet voor niets de meest gebruikte software, het bevat namelijk alle modules en heeft deze als enige écht met elkaar geïntegreerd. Zo heb jij de mogelijkheid om met één pakket het volledige kantoor te automatiseren en digitaliseren van accountancy portal tot aan fiscale aangiften en de AFAS Pocket App.

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 16 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DifferIT wat nodig is voor een soepel traject.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie blijkt of jij en je medewerkers ermee uit de voeten kunnen.

plan een gratis demo
 

CRM IS DE BASIS VOOR ALLE VASTLEGGING

Meer dan een kaartenbak.

In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Ook de financiële administratie profiteert van de eenmalige vastlegging. Hierdoor heb je altijd de juiste gegevens te pakken en is ook direct in het dossier het betaalgedrag van je klanten inzichtelijk.

Ook aan de slag met de ERP software van AFAS?