Accountancy

Software is essentieel voor elk administratie- en accountantskantoor. In deze branche is de AFAS software niet voor niets de meest gebruikte software, het bevat namelijk alle modules en heeft deze als enige écht met elkaar geïntegreerd. Zo heb jij de mogelijkheid om met één pakket het volledige kantoor te automatiseren en digitaliseren van accountancy portal tot aan fiscale aangiften en de AFAS Pocket App.

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

Payroll-App

De online payroll software van AFAS

Payroll Cloud

Digitaliseren

Digitaal samenwerken en accorderen

Digitaal dossier

Facturatie

Veilig alles op orde

Facturatie en abonnementen

Voor jouw administratie- of accountantskantoor, vereenvoudig je het proces, leg je verantwoordelijkheden neer waar ze horen en geniet je van automatische controles, zodat er altijd een juist loon wordt uitbetaald.

 

Via één platform werk je online samen. Je vindt er alles terug; van facturen tot fiscale aangiften en van het digitaal dossier tot de verloning van de medewerkers van jouw klant.

 

Van CRM tot financieel, van fiscaal tot uren facturatie en van de boekhouding van jouw klant tot aan de salarisadministratie via de accountancy portal, alles zit er in en wissel je online via een beveiligde verbinding met elkaar uit.

Meer weten over Payroll Cloud en de keuzes die je kunt maken?

 

AFAS software en accountantskantoren

Podcast.

Als accountant benieuwd naar de voordelen van de AFAS software? In de podcast Uurtje Factuurtje legt onze Tarik het nog eens uit.

In het CRM gedeelte van Profit 20 leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date. Ook de financiële administratie profiteert van de eenmalige vastlegging.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 18 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DIFFERIT wat nodig is voor een soepel traject.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie kan er gekeken worden naar optimalisaties die het werken met AFAS nog makkelijker maken.

voor een eenvoudige gegevensuitwisseling

AFAS Profit Accountancy .

Met de AFAS software is volledig online en daardoor dus altijd up-to-date, bovendien is het fiscale pakket compleet met CRM, HRM, Payroll, financieel, fiscaal, uren, facturaties en Payroll voor jouw klant. Daarnaast werk je met de aangiftesoftware van AFAS tot 40% efficiënter dan met overige pakketten. Dit komt omdat de software samen en speciaal voor accountantskantoren is ontwikkeld met Payroll cloud, Digitaal dossier, Fiscaal IB en VPB en Facturatie & abonnementen. Plus veel gegevens hoef je slechts eenmalig centraal vast te leggen. Jaarlijks worden er nu al meer dan 1,4 miljoen fiscale aangiftes verwerkt via de accountancy software van AFAS.

Makkelijker samenwerken met jouw klant

Als accountant of accountantskantoor kan je met Profit handig samenwerken in hun eigen omgevingen via de zogenaamde meewerkgebruiker. De klant bepaalt de rechten en zo kan je ‘real-time’ eenvoudig samen. Singnalering en workflows maken het werken effectief.

Een greep uit

Onze klanten.

Wil je werken met betrouwbare data vanuit één database?

Accountancy onderdelen AFAS-01
 

AFAS Profit Accountancy

Alles-in-1 pakket.

De voordelen op een rij:

  • Accountancy Portal (online samenwerken).
  • Koppeling Profit accountancy met CaseWare.
  • Mogelijkheden tot digitaal advies + de voordelen van XBRL/SBR.

 

Door processen te digitaliseren houd je het overzicht. Met onze hulp (als AFAS Software partner), haal jij het maximale uit de AFAS software.

Contact opnemen