Adviesbedrijven

Je bent continu bezig om jouw klanten van de beste adviezen te voorzien zodat ze hun doelen behalen. Hoe mooi is het als het de administratieve last tot een minimum wordt beperkt? Dat kan met de AFAS software.

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in jouw bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

een bewezen erp- oplossing

Afgestemd op jouw organisatie.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 18 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DifferIT wat nodig is voor een soepel traject.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie kan er gekeken worden naar optimalisaties die het werken met AFAS nog makkelijker maken.

AFAS Partner
 

CRM IS DE BASIS VOOR ALLE VASTLEGGING

Meer dan een kaartenbak.

In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Ook de financiële administratie profiteert van de eenmalige vastlegging. Hierdoor heb je altijd de juiste gegevens te pakken en is ook direct in het dossier het betaalgedrag van je klanten inzichtelijk.

Een greep uit

Onze klanten.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS