Architecten & Ingenieurs

De AFAS software biedt voor architecten en ingenieurs een optimale ondersteuning van het relatie- en projectbeheer. Je stuurt eenvoudig op budget en realisatie, waardoor je meer grip hebt op jouw projecten. Daarnaast houd je meer tijd over voor de projectsturing, het relatiebeheer en het uitzetten van toekomstplannen.

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen.

Lees meer
 

Implementatie

Eerlijk is eerlijk: de uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 18 jaar ervaring in implementatieprojecten, weet DIFFERIT wat nodig is voor een soepel traject.

Lees meer
 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie kan er gekeken worden naar optimalisaties die het werken met AFAS nog makkelijker maken.

Lees meer
AFAS diensten
 

CRM

Als basis.

In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Een greep uit

Onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de AFAS software voor jouw organisatie?