MAAK SOFTWARE TOT SUCCESFACTOR

ICT & Telecom

Je bedrijfsprocessen net zo goed regelen als de verbinding van je beste klant? Met de geïntegreerde ERP-software van AFAS kan je alles borgen in één systeem. 

DIFFERIT kent de branche specifieke processen en –software en weet deze te integreren in je bestaande software. Dat zorgt voor een strakke planning, eenvoudige administratie, meer inzicht en lagere kosten.

Digitaliseren

Georganiseerde

Gegevensverzameling

1 partner

Werken vanuit

Één systeem

Planning AFAS

Alles volgens

Planning

Professionele hulp van

Onze AFAS Experts.

Voorbereiding

Tijdens een workshop halen we userstories, eisen en wensen op. Samen definiëren we vraagstukken. Op basis daarvan maken we een definitieve, gedetailleerde planning.

 

Inrichting

Elke consultancydag begint met een dagstart (waarin we je meenemen in wat we gaan doen) en eindigt met een dagafsluiting (waarin we bespreken wat we hebben gedaan). Samen boeken we de beste resultaten!

 

Testen

DIFFERIT voert technische testen uit, het interne projectteam verzorgt interne testen en een selecte groep gebruikers neemt gebruikerstesten (oftewel, acceptatietesten) voor zijn rekening.

Klantenportaal
 

CRM

De basis voor elke vastlegging.

In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Company.info houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Ook de financiële administratie profiteert van de eenmalige vastlegging. Hierdoor heb je altijd de juiste gegevens te pakken en is ook direct in het dossier het betaalgedrag van je klanten inzichtelijk.

Advies op maat

Online kennismaking.

Voor een advies dat gegrond is werken we graag met TeamViewer of Teams. Je kan je scherm dan delen zodat we mee kunnen kijken, terwijl we op verschillende locaties zitten. Uiteraard zien we alleen wat jij ons wilt laten zien en gaan we zorgvuldig met deze informatie om (zie ons privacybeleid).

Op z’n minst hebben we een goed gesprek en word je een stuk wijzer, dus waar wacht je op ;).

Een greep uit

Onze klanten.

Urenregistratie koppelen aan de boekhouding en projecten?