De kosten van AFAS Software

Wil je jouw bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren?
Dat is precies wat de software van AFAS doet. Bij DIFFERIT zorgen we voor een succesvolle implementatie van de software, zodat je jouw processen zo efficiënt mogelijk stroomlijnt. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van AFAS Software? De tarieven zijn afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke factoren en de modules die je wilt afnemen. Bij DIFFERIT geven we altijd een heldere prijsindicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. In deze blog gaan we verder in op de kosten van AFAS software…

Ondersteuning op

Licentiemodel.

AFAS werkt met een helder licentiemodel. Dit betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt, zodat je nooit te maken krijgt met onvoorziene kosten. Het bedrag is afhankelijk van de modules die je afneemt en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Je kunt jouw abonnement iedere maand uitbreiden of eventueel opzeggen. Wil je branchespecifieke opties? Dan worden er soms extra kosten in rekening gebracht.

Om het AFAS traject in goede banen te leiden biedt DIFFERIT, als AFAS software partner, ondersteuning in de vorm van consultancy. Wij zorgen samen met jou en jouw team voor een goede optimalisatie en implementatie van de software. We gaan echt samen aan de slag om het maximale uit de software te halen. We denken met je mee en leren jouw medewerkers omgaan met het systeem.

Meer info over support en beheer

AFAS kosten afhankelijk van

Modules.

Zoals aangegeven, zijn de kosten van AFAS software o.a. afhankelijk van de modules die je afneemt. Om je een beter beeld te geven over de mogelijkheden, laten we hieronder een kort overzicht zien van alle modules:

Totaaloplossing met ERP software

Met het ERP systeem van AFAS heb je alle modules tot je beschikking. Dit betekent dat je één systeem gebruikt voor alle bedrijfsadministratie. Denk daarbij aan verloning, aangiftes, boekhouding etc. Al deze administratieve zaken kun je met elkaar verbinden in het ERP-systeem, zodat je zoveel mogelijk taken automatiseert en alle data eenvoudig met elkaar vergelijkt.

HRM & Payroll

Met de HRM & Payroll module kunnen jouw medewerkers zelf hun HR-zaken registreren. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van gewerkte uren, verlof- en ziektedagen. Het enige wat je nog hoeft te doen is een controle uitvoeren. Alle zaken zoals verloning worden automatisch door het systeem geregeld. Je kan dit uitbreiden met de gebruiksvriendelijke AFAS pocket app, zodat ze overal hun HR-registraties kunnen doorgeven.

Fiscaal & CRM

Met deze module heb je een CRM-systeem tot je beschikking waar je al je al je fiscale activiteiten zoals de BTW-aangifte kunt regelen. Ook kun je heel eenvoudig je eigen cliëntportaal opzetten en fiscale rapportages genereren aan de hand van standaard AFAS template.

AFAS Small Business

Ben je ZZP’er of een kleine ondernemer? Ook dan bieden we een voordelige optie om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Wanneer je voor AFAS kiest voldoe je altijd aan de actuele wet- & regelgeving en heb je een professioneel boekhoudpakket tot je beschikking waarmee je administratieve handelingen tot een minimum beperkt. Hierdoor kun je je volledig focussen op het ondernemen.

Ontwikkelen innovatieve softwareproducten

Wanneer je kiest voor de software van AFAS, werk je in de cloud en kun je direct profiteren van nieuwe updates en functionaliteiten. Gebruikers kunnen ook de mobiele app downloaden, zodat ze altijd toegang hebben tot hun salarisadministratie. AFAS is het meest gebruikte ERP-systeem in de zakelijke markt en constant in ontwikkeling. Daarnaast zijn er standaard templates beschikbaar, waarmee je een groot aantal  bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen.

Meer weten over deze producten? Neem gerust contact op

AFAS

Software inzetten.

Doordat AFAS Profit meerdere modules en functionaliteiten bevat, is het lastig om een goed overzicht te houden over alle mogelijkheden. Daarom geven we hieronder een kort overzicht met een aantal zaken waarvoor de software kan worden ingezet:

  • Salarisadministratie
  • Urenregistratie
  • Voorraadbeheer
  • Facturatie
  • Boekhouden
  • Rapportage genereren
  • Projectmanagement
  • Documentbeheer

Jouw gehele financiële proces

Automatiseren.

Door AFAS in jouw bedrijf te laten implementeren door een AFAS expert, kun je het hele financiële proces automatiseren. Zaken zoals de personeels- en salarisadministratie, order- en, projectmanagement en urenregistratie kunnen volledig geautomatiseerd en gestroomlijnd worden. Het maken van offertes, facturen en de btw-aangifte doe je allemaal vanaf een centraal punt, waardoor je altijd het overzicht bewaart over de administratie. Met AFAS kun je ook een online bankkoppeling en meerdere rapportagemogelijkheden gebruiken.

Duurzaam

Ondernemen.

AFAS is een bedrijf dat niet alleen slimme software producten aanbiedt, maar ook graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. De AFAS Foundation stelt geld beschikbaar voor verschillende projecten over de hele wereld om bij te dragen aan o.a. een betere gezondheidszorg en goed onderwijs. Wanneer je veel aandacht hebt voor duurzaam ondernemen, is het zeker slim om te investeren in de software van AFAS.

De licentiekosten voor AFAS Profit zijn af te nemen tegen een betaalbare prijs die bij je bedrijfsgrootte en budget past. AFAS is een van de meest gebruikte ERP-systemen op de markt en garandeert duurzame groei voor jou als gebruiker. Zo weet je zeker dat de software een investering is die zich terugbetaalt.

Informeer naar de

Totale kosten.

Om echt een goede prijsindicatie van een implementatie of optimalisatie van de AFAS software te kunnen geven, moeten we eerst een beter beeld krijgen van je bedrijf en de processen die je wilt automatiseren. Samen met jou zorgen we voor een vliegende start. Na de implementatie van de software is onze helpdesk altijd bereikbaar voor vragen en suggesties.

Wil je jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen?