Samen meerwaarde creëren met AFAS

Diensten

DIFFERIT zorgt dat jouw organisatie meerwaarde creëert door IT middelen als AFAS software op een juiste manier in te zetten voor meer effectiviteit en betere resultaten. Met onze diensten AFAS.Consultancy (implementatie en optimalisatie), AFAS Support & Applicatiebeheer, AFAS Detachering en AFAS eindgebruikerstraining tillen we samen met jou de inrichting naar een hoger niveau.

AFAS dienst
 

AFAS dienstverlening

van DIFFERIT.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten optimaal voordeel halen uit hun software. Hierdoor begint onze dienstverlening al bij een professionele advisering. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige implementatie, een effectieve optimalisatie en een gerichte training van de medewerkers. Hierna kun je zelf aan de slag met de AFAS software en kun je er maximaal voordeel uithalen. Daarnaast kunnen wij ook Power BI voor jouw organisatie inrichten.

Contact opnemen

Ga voor optimaal gebruiksgemak van AFAS software

Laat het ons weten als je:.

  •  Overweegt om met AFAS te gaan werken
  •  AFAS al gebruikt, maar er meer uit wilt halen
  •  Beheer en onderhoud van AFAS beter georganiseerd wilt hebben
  •  AFAS wilt integreren met specifieke (branche)systemen
  •  Van een AFAS expert een eerlijke analyse wilt over je huidige inrichting

Profiteer maximaal van alle

AFAS voordelen.

DIFFERIT is gecertificeerd AFAS partner en gaat verder dan alleen de technische oplossing. We kijken naar de organisatie en bedrijfsvoering en zorgen voor borging van alle processen binnen AFAS. Zodat het werkt én dat de mensen ermee kunnen werken. DIFFERIT maakt samen met jou de AFAS software tot succesfactor voor jouw organisatie!

DIFFERIT integreert al je bedrijfsprocessen binnen AFAS en zorgt voor een uniforme werkwijze. Dat levert je niet alleen betrouwbare informatie en rapportages op, maar ook tijdwinst. Als gecertificeerd AFAS partner weten we hoe we jou en je organisatie optimaal kunnen laten profiteren van wat de AFAS diensten bieden. Daarnaast zijn we bewezen succesvol in het integreren van branche specifieke softwarepakketten met AFAS.

Of je nu al met AFAS software werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen. Met ons team van ervaren projectmanagers, gespecialiseerde AFAS Profit consultants en technisch specialisten kun je rekenen op een deskundige begeleiding van begin tot eind.

Meer weten over onze diensten?

GRIP OP JE DATA EN EFFICIËNTER WERKEN?