20 april 2023

Team DIFFERIT derde tijdens CompanyRun!

Zondag 16 april stond heel Enschede in het teken van de Marathon. Een evenement dat wij als DIFFERIT niet zomaar aan ons voorbij konden laten gaan. Als één van de officiële sponsoren van de Enschede Marathon mochten we een hardloopteam afvaardigen om namens DIFFERIT de 5 km te lopen.

En dat hebben we met succes gedaan: trots op onze collega’s Evert, Damiën, Pieter, Jorn en Tim die met hun snelheid en doorzettingsvermogen een welverdiende derde plek hebben weten te behalen tijdens de CompanyRun!

Marathon april 2023-2
 

een stukje historie

Enschede Marathon.

Al in juli 1947 vond de eerste editie van de Enschede Marathon plaats. Daarmee is het de oudste marathon van Nederland én West-Europa. Destijds stonden er 51 lopers aan de start. Een groot verschil met de Enschede Marathon van nu: jaarlijks schrijven zich inmiddels bijna 11.000 hardlopers in om deel te nemen aan een van de afstanden. Naast de marathon bestaat het evenement uit een 1 km kidsrun, De Twee van Enschede, 5 km, 10 km en halve marathon.

Het parcours van de Enschede Marathon staat bekend als een snel parcours. Enschede bekleedt de vierde plek in Nederland na de marathon van Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Deelnemers kunnen rekenen op de support van zo’n 80.000 enthousiaste fans langs het parcours en in de binnenstad. De 950 vrijwilligers, waarvan sommigen al meer dan 30 jaar een bijdrage leveren, dragen in belangrijke mate bij aan het neerzetten van succesvolle marathon.

Auteur

Kelly Walraven

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws