DIFFERIT en Arcus IT Group bundelen krachten

15 november 2021

IT-dienstverlener Arcus IT Group, voegt DIFFERIT toe aan de groep.

Vandaag maken wij met trots bekend dat DIFFERIT vanaf heden onderdeel uitmaakt van de Arcus IT Group. Met deze toevoeging bundelen we de krachten en zijn wij in staat om als bedrijf onze AFAS dienstverlening uit te breiden.

Lees verder…

AFAS Expert
 

Wij blijven jouw

Dedicated AFAS Partner.

In eerste instantie zul je hier weinig van merken. Wij blijven jouw dedicated AFAS Partner, vanuit dezelfde locatie en met dezelfde gezichten zoals je die van ons gewend bent. De aansluiting bij een landelijke partij als Arcus IT is voor ons een logische stap. Door gezamenlijk onderdelen als HR, recruitment en finance op te pakken, houden we meer tijd over voor de ontwikkelen van onze dienstverlening. Hier ga jij als klant/relatie alleen maar van profiteren. Wij streven, als één van de negen gecertificeerde AFAS Partners, altijd naar een kwalitatieve dienstverlening met onze aanpak en AFAS Experts.

Arcus IT
 

Over

Arcus IT Group.

IT-dienstverlener Arcus IT Group heeft acht vestigingen verspreid over Nederland en is een leidende speler in de Nederlandse markt met ruim 2500 klanten. Arcus IT beschikt over een breed product- en dienstenportfolio. Denk aan online werkplekken, Microsoft 365, IT-security, VoIP-telefonie en online back-up oplossingen. Arcus IT Group heeft daarnaast de beschikking over een eigen Cloud-platform én public Cloud-diensten zoals Microsoft Azure. Met de toevoeging van DIFFERIT komt daar het functioneel inrichten van de AFAS software bij. 

Website Arcus IT

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws