DifferIT is FD Gazelle 2020!

12 november 2020

DIFFERIT hoort bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

DIFFERIT hoort bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland!
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financiële Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Trots
Een Gazelle is een onderneming met minimaal 20% omzetstijging in drie jaar tijd. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met DIFFERIT en hier zijn wij uiteraard trots op. Natuurlijk was deze groei nooit tot stand gekomen zonder onze klanten. Wij willen onze klanten dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Als laatste een woord van dank aan alle DIFFERIT collega’s. De inzet en kwaliteit die zij leveren is onmisbaar voor een groeiende organisatie!

Awards uitreiking
In november reikt het FD per regio (Noord, Oost, Zuid, West) negen overall awards uit. In de categorie klein, middelgroot en groot bedrijf wordt van 16.00 uur tot 17.30 uur de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen 2020 online uitgereikt. Ook de winnaar van de top 100 én de Oryx, de Gazelle met de meest bijzondere groeiprestatie wordt dan bekend gemaakt. Volg hier live de uitslag op 19 november of houdt onze social media kanalen in de gaten #DIFFERIT.

Kijk voor meer informatie over de FD Gazellen op de website van het FD.

#fdgazellen2020 #trots #groei

______

We zijn, op maandag 16 november, door de Tubantia geïnterviewd over onze verhuizing naar Hengelo en het behalen van de FD Gazelle Award 2020.
Bekijk het artikel.

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws