DIFFERIT is FD Gazelle 2022!

25 oktober 2022

DIFFERIT hoort, voor de derde keer op rij, bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland!

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Team DIFFERIT FD Gazellen
 

DIFFERIT hoort bij de

Snelstgroeiende bedrijven.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financiële Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Trots
Een Gazelle is een onderneming met minimaal 20% omzetstijging in drie jaar tijd. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met DIFFERIT en hier zijn wij uiteraard trots op. Natuurlijk was deze groei nooit tot stand gekomen zonder onze klanten. Wij willen onze klanten dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Als laatste een woord van dank aan alle DIFFERIT collega’s. De inzet en kwaliteit die zij leveren is onmisbaar voor een groeiende organisatie!

De winnaars van FD Gazellen 2022
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De prijsuitreiking voor alle FD Gazellen 2022 vindt plaats op dinsdag 22 november a.s. in Theater Amsterdam. Bij de feestelijke uitreiking worden tevens de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 mln in het basisjaar 2019), middelgroot (€2 mln tot €10 mln) en groot (€10 mln en meer).

Kijk voor meer informatie over de FD Gazellen op de website van het FD.

#fdgazellen2022 #trots #groei

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws