DIFFERIT met stand op AFAS Open Accountancy – 17 juni

3 juni 2021

Jij staat op het punt om de mogelijkheden van Profit 18 te ontdekken.

Maar dan? Hoe implementeer je deze oplossingen in jouw organisatie? Wat moet er allemaal gebeuren? En hoeveel tijd gaat dit in beslag nemen?

Direct online vragen stellen

Online stand op AFAS Open Accountancy.

Op 17 juni wisselen we graag met je van gedachten over de beste oplossing voor jouw situatie. DIFFERIT is, tijdens de AFAS Open Accountancy op 17 juni, namelijk online te vinden met een eigen digitale stand. Hier heb je de mogelijkheid om direct vragen te stellen. En kan je kijken of er een match is voor een implementatie of optimalisatie bij jouw organisatie.

Tijdens de AFAS open Accountancy worden de nieuwe mogelijkheden en functies van de software gepresenteerd door AFAS.

Wij zijn, als een van de weinige AFAS partners, specialist in de accountancy branche. Doe hier je voordeel mee!

Nog niet aangemeld?

Schrijf je nu in

Wij begrijpen jouw

Vragen.

Bovenstaande vragen zijn normaal en DIFFERIT wil jou hier graag bij helpen. Als specialist in de accountancy branche kennen wij de oplossingen en mogelijkheden die de AFAS software biedt als geen ander. Als accountant wil je op tijd fiscale aangiftes versturen voor cliënten, de verloning voor klanten verzorgen en de btw-aangiften doen. De AFAS software en de optimale inrichting van DIFFERIT helpen je daarbij!

AFAS Software

Mogelijkheden benutten.

We merken dat de mogelijkheden, die de AFAS software biedt, slechts door een handjevol kantoren succesvol worden benut.

Als accountant kan je jouw processen volledig doorvoeren in AFAS Profit. Zo wordt een proces volledig geautomatiseerd met workflows.

Werken met

Workflows.

Het voordeel van deze aanpak is dat de processen voor iedereen inzichtelijk zijn. Elke medewerker weet waar hij/zij aan toe is en bij ziekte of afwezigheid kunnen taken eenvoudig worden toegewezen aan collega’s. 

Ook kunnen automatische signalen een workflowactie in gang zetten. Wordt het proces niet volgens het (kritiek) tijdspad opgepakt, dan grijpt AFAS Profit in door een signaal te sturen naar de medewerker (of leidinggevende) dat er een specifieke handeling (spoedig) uitgevoerd moet worden.

Branche specifieke

Software koppelen.

DIFFERIT kan jou, naast het juist inrichten van de AFAS software, helpen om Profit te koppelen aan andere (branche-specifieke) applicaties en softwareoplossingen. Zo halen we samen het maximale uit Profit 18. 

Aan de slag met de software van AFAS?

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wil? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws