DIFFERIT steunt de voedselbank met (kerst)donatie personeel

8 december 2022

Zoals elk jaar kiest DIFFERIT een goed doel uit om te steunen

Dit jaar steekt DIFFERIT graag de Voedselbank Enschede & Haaksbergen een hart onder de riem.

De aanleiding voor ons initiatief was het nieuws dat te lezen was over de opkomende armoede in de regio en (helaas) zelfs landelijk. Omdat wij vanuit DIFFERIT graag een steentje willen bijdragen, hebben wij er dit jaar met alle collega’s voor gekozen om de waarde van een deel van ons kerstpakket te doneren aan de Voedselbank!

Kerstdonatie voedselbank
 

100

Voedselpakketten.

Voor het deel dat voor de medewerker bedoeld was, kon de medewerker alsnog besluiten om dit deel te doneren. In dit geval zou de waarde van deze extra donatie verdubbeld worden door onze directeur!

Al met al hebben wij op deze manier 3.000,- euro bijeen gekregen. Op deze wijze dragen wij bij aan meer dan 100 voedselpakketten voor gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

Wij zijn trots en blij met dit initiatief!

Wil je ook de voedselbank steunen met een donatie?

Voedselbank

Enschede-Haaksbergen

Stichting Voedselbank.

De voedselbank helpt mensen die niet genoeg geld hebben om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. Wij zamelen levensmiddelen in en stellen deze gratis ter beschikking aan huishoudens die, tijdelijk, onvoldoende in hun levensbehoefte kunnen voorzien.

Op verzoek van professionele hulpverleners helpen zij in de regio Enschede Haaksbergen ongeveer 350 huishoudens met het tijdelijk verstrekken van gratis voedselpakketten. Hiervoor werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden en gaan we voedselverspilling tegen.

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws