DIFFERIT wenst je fijne feestdagen!

23 december 2021

Op naar 2022...

Hét moment is weer aangebroken om terug te kijken op afgelopen jaar en de voorbereidingen te treffen voor de komende periode. Om je te helpen met de goede voornemens hebben we hieronder enkele tips op een rijtje gezet.

Daarnaast wensen we jou hele fijne feestdagen, geniet van de tijd en de mensen om je heen.

Tips om ze vol te houden

Goede voornemens.

Of je nu gezonder wilt gaan eten, meer sporten, bewuster leven of meer uit de AFAS inrichting wilt halen. Alles begint met een juiste benadering. Blijf realistisch, maak het behapbaar en blijf het onderwerp positief benaderen.

Leg bijvoorbeeld de dag voordat je gaat sporten jouw sportkleding al klaar. Laat betalingen zoveel mogelijk automatisch afschrijven en werk in AFAS zoveel mogelijk via workflows om tijd en moeite te besparen.

Uit onderzoek komt naar voren dat vanaf 18 dagen nieuwe gewoontes eenvoudiger worden voor ons brein en dus letterlijk minder energie kosten. De hersenen hoeven minder activiteit te verrichten en het gaat dus steeds makkelijker.

Wil je in 2022 meer uit de AFAS inrichting halen?
Dat is voor ons een inkoppertje ;), bel ons dan of vul simpelweg het contactformulier.

Weet je al welke veranderingen je door wilt voeren? Dan kan je natuurlijk ook vandaag al beginnen met de goede voornemens. Een nieuw jaar is een mooie pijldatum, maar eigenlijk niks meer of minder dan dat. Voor nu; fijne feestdagen en al het beste voor het nieuwe jaar!

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws