Gratis downloads, doe er je voordeel mee!

Downloads

Binnen DIFFERIT vinden we kennisdeling belangrijk en dat doen we dan ook graag. Onze DIFFERIT magazines nog een keertje doorkijken? Een brochure gemist? Een Whitepaper over het hoofd gezien?

Geen probleem, je vindt ze hieronder nog eens op een rij! Veel leesplezier.

read-it
 

DIFFERIT

Magazine.

De nieuwe 2023 editie van ons eigen READ-IT magazine is uit en staat vol met tips, trends en noviteiten rondom de AFAS Software.

Lees bijvoorbeeld hoe andere bedrijven uit verschillende branches de AFAS oplossingen inzetten voor technische en zakelijke uitdagingen. Laat je inspireren op het gebied van HR, ERP en Payroll.

Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

  work-it
   

  Ons werkenbij

  Magazine.

  Na het succes van ons READ-IT magazine voor onze klanten, willen we ook wat te bieden hebben aan nieuwe talenten die bij ons op bezoek komen. Hoe gaaf is het wanneer je als sollicitant in één magazine kunt lezen hoe we werken binnen DIFFERIT, wat onze bedrijfscultuur typeert en voor welke mooie klanten we aan de slag mogen.

  Dit alles en nog veel meer hebben we weten te vatten in ons eigen werkenbij magazine: de WORK-IT. Download het magazine hieronder!

  Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

   Schermafbeelding 2023-04-18 om 17.07.21
    

   Samenvatting

   Webinar HR.

   In maart 2023 vond ons tweede Webinar HR plaats. Het was een goede sessie met een hoge opkomst! Naast dat je dit Webinar nog eens rustig terug kunt kijken, hebben we ook een samenvatting van de behandelde onderwerpen gemaakt. Deze samenvatting kun je onderstaand downloaden.

   Webinar terugkijken

   Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

    PowerBi whitepaper
     

    Whitepaper

    Power BI.

    Met Power BI visualiseer je belangrijke data snel in handige overzichten. We kunnen de data koppelen vanuit AFAS, maar ook vanuit andere bronnen.

    Benieuwd waarvoor je de verkregen realtime inzichten kan gebruiken?
    We hebben de meest voorkomende rapportages op een rijtje gezet in deze whitepaper.

    Download

    Tip: webinars om nog eens terug te kijken