Ons nieuwste DIFFERIT magazine is uit…. READ-IT!

27 februari 2023

De nieuwste editie van de READ-IT is uit!

Als officieel AFAS Software partner hebben wij veel kennis in huis en die kennis delen we graag! Onze eerste READ-IT vorig jaar werd goed ontvangen en veel gedownload. Daarom hebben we ook in 2023 onze tips & tricks, blogs en meer gebundeld! Zo kan je er nog eens rustig voor gaan zitten en inspiratie opdoen om meer uit de software te halen.

Onze READ-IT is hét magazine dat inspireert om meer uit de AFAS inrichting te halen. Veel leesplezier!

Voorblad read-it 2023
 

Meer uit de AFAS inrichting halen?

READ-IT.

In deze nieuwste uitgave van ons READ-IT magazine lees je onder andere hoe bedrijven uit verschillende branches de AFAS oplossingen inzetten voor technische en zakelijke uitdagingen.

Daarnaast merken we dat er bij de optimalisaties en implementaties van de software veelal dezelfde vraagstukken naar voren komen. In dit magazine behandelen we deze kwesties en geven tips en oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat je volop inspiratie zult vinden in het magazine.

Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

  Neem contact op om jullie AFAS mogelijkheden te verkennen!

  Auteur

  Kelly Walraven

  Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

  Contact opnemen
  Meer nieuws