Over DIFFERIT

Bij DIFFERIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. AFAS software heeft oneindig veel mogelijkheden en daar valt vaak nog veel meer uit te halen. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn; zorgen dat AFAS software écht bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Of je nu al met AFAS werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen.

 

Maak kennis met

Ons team.

Het team van DIFFERIT bestaat uit jonge, energieke hoogopgeleide professionals met elk hun eigen expertise. Door de hoge eisen en doorlopende ontwikkeling binnen ons team, ben je bij DIFFERIT verzekerd van een standaard hoge kwaliteit.

Onze

Visie.

Software ontwikkelingen staan eigenlijk nooit stil. Door dit continue proces nu en in de toekomst te waarborgen gaan we bij DIFFERIT een duurzame relatie met onze klanten aan. Zo kan je niet alleen nu maar ook in de toekomst blijven genieten van alle voordelen die de AFAS software biedt en kunnen we gezamenlijk bedrijfsprocessen verbeteren.

Met gezamenlijk bedoelen we bij DIFFERIT ook echt teamwork tussen jou als klant en DIFFERIT. Alleen zo halen we het maximale uit de software.

Onze kernwaarden:

 • Dedicated AFAS Partner
 • Duurzame samenwerking
 • No-nonsense / nuchter
 • Transparant
 • Energiek en vooruitstrevend

Onze

Missie.

Wij zorgen dat de AFAS software optimaal werkt voor jouw organisatie. Of je nu al met AFAS werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen.

Dit doen we door:

 • Als AFAS expert de mogelijkheden van de software over te brengen
 • Voortdurend vooruitgang te bewerkstelligen
 • Slagvaardig en proactief te schakelen (SCRUM)
 • Applicatiebeheerders te ondersteunen met advies en begeleiding.
Symbol Enschede
 

Klanten aan

het woord.

“Al onze processen en prestaties perfect onder controle. Dit heeft ons geholpen om onze organisatie meer transparant te maken voor onze medewerkers.”

Dick Theisens

Managing Director Symbol

MVO.

We willen graag een bijdrage leveren aan een betere maatschappij en een betere leefomgeving. We doen dit op verschillende manieren. Niet alleen door te investeren in duurzaamheid en automatisering, maar ook door goede doelen te steunen en het werkgeluk op onze eigen werkvloer te vergroten.

Duurzaamheid op kantoor
We zijn in 2020 verhuisd naar het duurzame Expo Business Parc in Hengelo. De restwarmte uit het naastgelegen datacenter wordt in ons kantoorpand hergebruikt voor de verwarming.

Werkgeluk en Vitaliteit zijn belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfsculuur. Een deel van de totale salariskosten wordt besteed aan sporten en gezondheid. Tarik El Hamdaoui zegt daarover “Dat vind ik belangrijk, want sporten heeft te maken met doorzettingsvermogen en tegenslagen positief kunnen benaderen. Daarom geven we veel aandacht aan vitaliteit, we sporten samen en we organiseren leuke activiteiten zoals clinics.”

Wat doen we tot heden aan MVO?

 • In ons kantoorpand maken we gebruik van restwarmte.
 • We versturen zo weinig mogelijk via de post.
 • Wij werken (nagenoeg) papierloos.
 • We gebruiken geen papieren koffiebekers.
 • Onze afspraken gaan (waar het kan) digitaal.

Betrokken bij goede doelen
Elk jaar sponsoren we een aantal goede doelen. Zo steunden we al de Singelloop, Sheltersuit, lokale sportactiviteiten en Stichting Het Kerstdiner. Dit jaar gaan we een eigen DIFFERIT foundation opzetten. Hiermee willen we echt een verschil maken, meer informatie hierover volgt binnenkort.