Over DIFFERIT

Bij DIFFERIT draait het om maximaal benutten, niet om maximaal investeren. AFAS software heeft oneindig veel mogelijkheden en daar valt vaak nog veel meer uit te halen. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn; zorgen dat AFAS software écht bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Of je nu al met AFAS werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen.

DIFFERIT maakt deel uit van de Arcus IT groep, een toonaangevende speler in de ICT sector met een team van bijna 200 professionals en ruim 1000 klanten met voornamelijk 50 tot 500 medewerkers.

 

Maak kennis met

Ons team.

Het team van DIFFERIT bestaat uit jonge, energieke hoogopgeleide professionals met elk hun eigen expertise. Door de hoge eisen en doorlopende ontwikkeling binnen ons team, ben je bij DIFFERIT verzekerd van een standaard hoge kwaliteit.

Onze

Visie.

Software ontwikkelingen staan eigenlijk nooit stil. Door dit continue proces nu en in de toekomst te waarborgen gaan we bij DIFFERIT een duurzame relatie met onze klanten aan. Zo kan je niet alleen nu maar ook in de toekomst blijven genieten van alle voordelen die de AFAS software biedt en kunnen we gezamenlijk bedrijfsprocessen verbeteren.

Met gezamenlijk bedoelen we bij DIFFERIT ook echt teamwork tussen jou als klant en DIFFERIT. Alleen zo halen we het maximale uit de software.

Onze kernwaarden:

 • Dedicated AFAS Partner
 • Duurzame samenwerking
 • No-nonsense / nuchter
 • Transparant
 • Energiek en vooruitstrevend

Onze

Missie.

Wij zorgen dat de AFAS software optimaal werkt voor jouw organisatie. Of je nu al met AFAS werkt of op het punt van aanschaffen staat, we helpen jou en je organisatie om er het maximale uit te halen.

Dit doen we door:

 • Als AFAS expert de mogelijkheden van de software over te brengen
 • Voortdurend vooruitgang te bewerkstelligen
 • Slagvaardig en proactief te schakelen (SCRUM)
 • Applicatiebeheerders te ondersteunen met advies en begeleiding.
Symbol Enschede
 

Klanten aan

Het woord.

“Al onze processen en prestaties perfect onder controle. Dit heeft ons geholpen om onze organisatie meer transparant te maken voor onze medewerkers.”

Dick Theisens

Managing Director Symbol

differit voedselbank
 

MVO.

We willen graag een bijdrage leveren aan een betere maatschappij en een betere leefomgeving. We doen dit op verschillende manieren. Niet alleen door te investeren in duurzaamheid en automatisering, maar ook door goede doelen te steunen en het werkgeluk op onze eigen werkvloer te vergroten.

Enkele voorbeelden:

 • In ons kantoorpand maken we gebruik van restwarmte.
 • We versturen zo weinig mogelijk via de post.
 • Wij werken (nagenoeg) papierloos.
 • We gebruiken geen papieren koffiebekers.
 • Onze afspraken gaan (waar het kan) digitaal.

Hoe hebben we verder oog voor MVO?.

Duurzaamheid op kantoor |

We zijn in 2020 verhuisd naar het duurzame Expo Business Parc in Hengelo.

Bij de ontwikkeling van Expo Business Parc heeft duurzaamheid voorop gestaan. Er is heel bewust gekozen voor duurzame energiebronnen en energiezuinige installaties. Materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, water wordt gerecycled en bij de inrichting van de omgeving is optimaal rekening gehouden met flora en fauna. Ook wordt de restwarmte uit het naastgelegen datacenter in ons kantoorpand hergebruikt voor de verwarming. Volgens BREEAM voldoen zowel het hoofdpand als het datacenter aan de kwalificatie ‘Excellent’.

 

Werkgeluk en Vitaliteit |

Dit zijn belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfscultuur. Een deel van de totale salariskosten wordt besteed aan sporten en gezondheid.

Tarik El Hamdaoui, directeur DIFFERIT, zegt daarover “Dat vind ik belangrijk, want sporten heeft te maken met doorzettingsvermogen en tegenslagen positief kunnen benaderen. Daarom geven we veel aandacht aan vitaliteit: we sporten samen en organiseren leuke activiteiten zoals clinics.”

Samen bewegen draagt ook bij aan het creëren van teamgevoel door elkaar te helpen en aan te moedigen daar waar nodig.

 

Betrokken bij goede doelen |

Elk jaar sponsoren we een aantal goede doelen. Zo steunden we al de Singelloop in Enschede, Sheltersuit, enkele lokale sportactiviteiten, Stichting Het Kerstdiner en de Voedselbank.

Op deze manier willen we vanuit DIFFERIT een steentje bijdragen aan de maatschappij en in het bijzonder mensen of gezinnen die het moeilijk hebben en wel iets extra’s kunnen gebruiken.

Binnen DIFFERIT vinden we het van belang om hier periodiek aandacht voor te vragen om samen tot mooie initiatieven te komen.

ARCUS IT
 

DIFFERIT is onderdeel van

ARCUS IT.

ARCUS IT is de schakel tussen de werkplek en alle aspecten van de ICT-omgeving. Van advies over de inrichting van de werkplek, tot het tot stand brengen en ervoor zorgen dat alles naadloos aansluit op de applicaties en oplossingen in jouw organisatie.

IT ✔️ Online virtual office ✔️ Security ✔️ Online werkplek ✔️ Office 365 ✔️ Beheer ✔️ Telefonie ✔️ Online back up ✔️ Microsoft Surface ✔️

Het doel? Kostenreductie, verhoogde productiviteit en continuïteit. Het resultaat? Concreet rendement uit de inzet van IT.

Ontdek meer over ARCUS IT