1 juli 2021

Haal meteen voordeel uit Profit 18 dankzij nieuwe opties

We hebben hieronder drie opties uitgelicht. Voor (bijna) elke organisatie zullen deze meteen een groot voordeel opleveren bij implementatie…

Koppeling tussen betaalsysteem

Mollie en Profit 18.

Met deze koppeling kun je een betaallink versturen bij een factuur of aanmaning. Ook kun je de specificatie van Mollie geautomatiseerd inlezen om de openstaande posten af te letteren.

Met de betaallink kunnen jouw klanten op een eenvoudige en laagdrempelige manier de facturen betalen, waardoor deze tijdig worden betaald en je administratieve lasten zullen dalen.

Het goede nieuws is dat we deze koppeling, in slechts een puur uurtjes, voor je kunnen inrichten.

Contact opnemen

Waarom gebruiken onze klanten betaallinks?

  • Krijg tot 3x sneller betaald
  • Meer betaalgemak voor klanten
  • Bespaart administratieve tijd en fouten
  • Real-time inzicht in status betaling
  • Integratie met betaalprovider

Rooster met uren per dag

Werktijden.

Door het thuiswerken zijn de werktijden veranderd. Medewerkers werken niet meer standaard van 08.30 uur tot 17.00 uur.

In Profit 18 is het mogelijk om alleen het aantal uren per dag vast te leggen. Je hoeft dus geen vaste werktijden in te voeren. Deze wijziging combineert de voordelen van een wisselend arbeidspatroon en een gespecificeerd rooster.

Wij raden dan ook aan om gebruik te maken van het standaard portaal waarop verschillende knoppen en overzichten staan. Op deze manier kunnen medewerkers eenvoudig aangeven op welke dagen zij thuiswerken.

Contact opnemen

Instellen bewaartermijn

dossieritems.

Per type dossieritem kan je nu, in Profit 18, instellen hoelang het item bewaard moet blijven. Zo kan je met enkele klikken voldoen aan de bewaartermijn voorgeschreven in bijvoorbeeld de Archiefwet.

DIFFERIT kan jou, naast het juist inrichten van de AFAS software, helpen om Profit te koppelen aan andere (branche-specifieke) applicaties en softwareoplossingen. Zo halen we samen het optimale uit Profit 18. 

Contact opnemen

Nieuwe functionaliteiten en de

haalbaarheid voor jouw organisatie?.

De update van Profit 18 wordt, tussen 14 juni en 8 augustus, uitgeleverd door AFAS. Dat betekent dat je al snel gebruik kunt maken van de nieuwste functionaliteiten. Wij kunnen je als officieel AFAS partner helpen met advisering en de inrichting. Ook koppelen wij jouw bestaande databronnen (mits mogelijk) aan de AFAS software. Zo heb jij minder handmatig werk.

Twijfel je over de haalbaarheid van een functionaliteit voor jouw organisatie?
Schroom niet en neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Benieuwd naar meer handige updates in Profit 18?

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws