, Meer uit AFAS halen | DIFFERIT

Heb jij de

verbeterkansen 

al in beeld? 

Meer uit AFAS halen

Om te laten zien waar je nu staat én hoe je de AFAS software maximaal kan benutten, bieden wij de AFAS Quickscan aan. Vul hiervoor simpelweg het formulier in op deze pagina. We kijken dan samen naar de huidige situatie en met onze expertise brengen wij jouw optimalisatiekansen in beeld.

Wil je bezig met dashboard in Power BI?
Hiervoor kan je bij ons een demo aanvragen. Wij laten je dan meteen de meest gebruikte dashboards zien die we ook voor jouw organisatie kunnen klaarzetten.

Quickscan aanvragen

Heb jij het idee dat, in deze digitale tijd, jouw bedrijfsprocessen wel wat gestructureerder kunnen of dat je kansen laat liggen? Dan is onze Quickscan een stap in de juiste richting.

Of je nu al werkt met de AFAS software of de mogelijkheden wilt verkennen, met een Quickscan heb je snel alle kansen en verbeteringen in beeld.

Ontdek het verbeterpotentieel binnen jouw organisatie 🙂.

 

  AFAS magazine DIFFERIT
   

  Laat je

  Inspireren.

  De eerste editie van ons eigen READ-IT magazine is een feit! Deze 40 pagina tellende uitgave staat vol met tips, trends en noviteiten rondom de AFAS Software.

  Lees bijvoorbeeld hoe andere bedrijven uit verschillende branches de AFAS oplossingen inzetten voor technische en zakelijke uitdagingen.

  Download een exemplaar