Schrijf je nu in voor de gratis webinar ‘Grip op je planning’: 10 juni – 15:00 uur

25 mei 2021

Wil jij meer grip op het planningsproces?

Wij laten je tijdens de webinar op donderdag 10 juni, die we samen met vPlan organiseren, zien hoe je tijd bespaart en foutmarges aanzienlijk kan verkleinen. vPlan is een superhandig tool om de planning en werk(bonnen) digitaal af te handelen.

Via een live demo laten we onder andere zien hoe je resources, van medewerkers tot machines, kan koppelen aan werkzaamheden. De webinar start om 15:00 uur en zal ongeveer 45-60 minuten duren.

AFAS vPlan
 

Koppeling AFAS met

vPlan.

Door vPlan met AFAS te koppelen worden inkoop, verkoop- en productieorders automatisch opgehaald en gevisualiseerd. Zo heb jij met een paar klikken inzicht en grip op de capaciteit en prioriteiten via heldere grafieken en tabellen.

Tijdens de webinar is er volop ruimte om vragen stellen. Doe hier je voordeel mee!

Kan je niet op dit tijdstip?
Ook dan loont het inschrijven, want de webinar wordt opgenomen. Na afloop van de webinar versturen wij deze videolink naar alle ingeschreven deelnemers. Zo kun je alles nog eens rustig terugkijken.

De webinar kan je volgen vanaf jouw laptop, pc, tablet of telefoon.

Inschrijven webinar

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wil? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws