Krachtige verhuursoftware in combinatie met ERP software. 

Verhuur

De software van AFAS heeft als doel om de productiviteit van jouw organisatie te optimaliseren, kosten te minimaliseren en de klantgerichtheid te verhogen. In een ERP-pakket komen de administratieve, commerciële, financiële en logistieke processen samen in één softwareoplossing.

Door onze AFAS expertise weten wij, dankzij creatieve oplossingen, meer uit AFAS te halen en nagenoeg elk proces te automatiseren. Eenmaal ingericht verloopt kan je bijvoorbeeld eenvoudig signalen instellen. Zo houd je niet alleen het overzicht, maar attendeer je jouw werknemers op belangrijke gebeurtenissen.

 

Koppeling RentMagic en

AFAS.

Voor de verhuurbranche maken wij gebruik van de koppelingen vanuit RentMagic, deze sluiten naadloos aan op AFAS Profit. De informatie wordt opgehaald uit AFAS en automatisch gevuld in de software van RentMagic. Dankzij de cloud omgeving is deze informatie ook beschikbaar op de mobiele app voor Apple en Android.

De ingevulde en verstuurde onderdelen worden wederom geborgd in AFAS. Zo werk je altijd met de laatste versie en houd je het overzicht.

Neem contact op voor meer info
Power BI combineer

Moderne & intuïtieve

Verhuursoftware

Digitaliseren

Krachtige verhuursoftware i.c.m.

ERP oplossing

Planning AFAS

ERP software van

AFAS

RentMagic draait in de cloud. Via je webbrowser is het altijd en overal toegankelijk, op al je apparaten. Gebruik eenvoudig Chrome, Edge, Firefox of Safari voor toegang.

Doordat de modules op dezelfde manier worden opgebouwd, zijn gebruikers in no-time gewend aan de eenduidige en eenvoudige werking.

 

RentMagic sluit naadloos aan op AFAS, door de koppeling optimaliseer je het gehele handelsproces en de administratie.

De koppeling omvat o.a. de volgende onderdelen:

  • Debiteuren/ Crediteuren
  • Vaste activa
  • Facturen/ openstaande posten
  • Inkoop verhuur artikelen
  • Magazijnen/ voorraad
 

Van contact met je klanten tot de HR-administratie en de boekhouding. Met AFAS Software kan jij dit allemaal vanuit één systeem.

Het resultaat? Minder werk, minder foutgevoelig en meer tijdwinst. Dat betekent dat iedereen zich kan richten op zijn of haar kerntaken!

 

Op zoek naar

Inspiratie?.

Ons READ-IT magazine bestaat uit 40 pagina’s en staat vol met tips, trends en noviteiten rondom de AFAS Software.

Lees bijvoorbeeld hoe andere bedrijven uit verschillende branches de AFAS oplossingen inzetten voor technische en zakelijke uitdagingen.

Download een exemplaar

Ontdek de voordelen van de combinatie AFAS en RentMagic