6 januari 2021

Plannen 2021

Na een korte terugblik van 2020 nemen we je alvast mee in onze plannen voor 2021.

021 is een feit! Allereerst dan ook de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Op deze pagina volgt een korte terugblik van 2020 en nemen we je alvast mee in onze plannen voor 2021.

Terugblik 2020 
In een notendop; lockdown, corona, thuiswerken, ondersteuning bieden op afstand en teams-vergaderingen. Het bracht voor velen van ons uitdagingen, maar ook het nieuwe werken. Een bewogen jaar en dat niet alleen op zakelijk gebied. Tijd voor nieuwe paden…

Wij verhuisden in het laatste kwartaal van 2020 naar een nieuwe locatie aan de Expolaan in Hengelo. Om je toch een beeld te kunnen geven van deze fantastische locatie hebben we het voor je in beeld gebracht.

We hopen dat je net als ons kan terugkijken op een succesvol jaar. Waar we, als officieel AFAS partner, ruim 100 klanten hielpen met de implementatie en optimalisatie van de AFAS Software. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, kinderdagverblijven tot aan firma’s in de handel, ICT en de cultuursector. Daarnaast verzorgden we de inrichting van Power BI voor een reeks klanten en verwelkomden maar liefst 7 nieuwe DifferIT medewerkers.

Als kers op de taart wonnen we de FD Gazellen Award als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We deden ook wat terug voor de maatschappij in de vorm van sponsoring van organisaties als; Sheltersuit en de Singelloop in Enschede en Stichting Het Kerstdiner in Hengelo.

Boven alles willen we jou bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We gaan er in 2021 weer een mooi jaar van maken :)!
____________________________

2021 – Wat te verwachten 
Ons team blijft groeien en groeien. In de afgelopen weken verwelkomden we maar liefst 5 nieuwe collega’s met elk hun eigen specialisme. In januari komen daar nog eens 2 collega’s bij. Het gaat om Kelly Walraven als manager kwaliteit en Rowan Bömer als projectleider. Want zoals je weet gaan wij altijd voor kwaliteit en een maximaal resultaat. We stellen ze binnenkort op onze social media kanalen aan je voor.

Website met tips en inspirerende voorbeelden
Op deze website ga ook jij profiteren. Door middel van blogs met tips en tricks van onze experts helpen we jou richting te geven. Daarnaast gaan we met onder andere succes- en klantverhalen inspireren om het maximale uit de software te halen. Je zult merken dat veel oplossingen al voorhanden zijn.

Profit updates 
AFAS start dit jaar met de update van Profit 17. In juni volgt Profit 18 en in oktober Profit 19. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen vooraf voor je op een rijtje. Houd onze website rond de releasedata dan ook goed in de gaten. We helpen je met de implementatie en optimalisatie van de nieuwste onderdelen. Zo kan jij optimaal profiteren van de AFAS software.

Demo’s Power BI
We nemen je (voorlopig online) mee in de mogelijkheden die Power BI biedt. Benieuwd naar Power BI? Vul dan gerust het contactformulier voor een demo zodat onze Power BI Experts jou de mogelijkheden kunnen laten zien. De data die wordt getoond in Power BI komt uit jouw bestaande databases dat rechtstreeks wordt opgeroepen vanuit AFAS door connectoren. Veelal kan Power BI ook worden gekoppeld aan andere applicaties die je gebruikt. Dit maakt dat het efficiënt werkt.

Tijdelijk een interne Expert nodig?
Ook detachering van een van onze experts behoort tot de mogelijkheden. Je zult zien dat een project niet alleen soepeler verloopt met de parate kennis van een expert, het geeft ook gewoon wat extra lucht zodat jouw werknemers niet (extra) worden belast met taken in de opstartfase. Heb je deze vorm van ondersteuning nodig, geef dit dan wel op tijd aan.

Naar het contactformulier

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws