12 januari 2022

Ook in 2022 maken we er weer wat moois van

Allereerst wensen we jou een jaar vol met mogelijkheden, kansen en positiviteit! We blikken kort korte terug op 2021 en nemen je alvast mee in onze plannen voor 2022…

 

Korte terugblik

2021.

Ook afgelopen jaar boden we de ondersteuning veelal online en op afstand. Het nieuwe werken dat in 2020 zijn intrede deed door de coronamaatregelen werd door het jaar heen gemeengoed. En in december bestond DIFFERIT alweer 5 jaar

Sinds 2016 zijn we al bezig met onze passie: samen met onze klanten het maximale uit de AFAS software halen! Ter ere van deze mooie mijlpaal blikken we met Tarik El Hamdaoui o.a. terug op de afgelopen 5 jaar en vroegen we naar de toekomstplannen.

In 2021 hielpen we, als officieel AFAS partner, ruim 125 klanten met de implementatie en optimalisatie van de AFAS Software. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, kinderdagverblijven tot aan firma’s in de handel, ICT en de cultuursector. Ook verzorgden we de inrichting van Power BI voor een reeks klanten en verwelkomden maar liefst 9 nieuwe DIFFERIT medewerkers.

Vanaf november 2021 maakt DIFFERIT deel uit van de Arcus IT Group. Met deze toevoeging bundelen we de krachten en zijn wij in staat om als bedrijf onze AFAS dienstverlening uit te breiden.

Vervolgens wonnen we net als in 2020 ook in 2021 de FD Gazellen Award als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We willen jou dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Het DIFFERIT magazine komt eraan
 

2022

Wat te verwachten...

Ook in 2022 willen we jou inspireren om het maximale uit de AFAS software te halen. Om te beginnen hebben we de belangrijkste blogs, tips en klantverhalen van de afgelopen periode voor je gebundeld in een magazine. Zo kan je er nog eens rustig voor gaan zitten en even een moment van toewijding en aandacht pakken. Het magazine is vanaf volgende week al online beschikbaar. Houd daarnaast ook dit jaar deze website en onze social media kanalen in de gaten voor actuele blogs, webinars en succesverhalen.

 

Profit

Updates in 2022.

Profit updates in 2022
AFAS start dit jaar met de update naar Profit 20. In juni volgt Profit 21 en in november Profit 22. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen vooraf voor je op een rijtje. Houd onze website rond de releasedata dan ook goed in de gaten. We helpen je met de implementatie en optimalisatie van de nieuwste onderdelen. Zo kan jij optimaal profiteren van de AFAS software.

 

Meer inzicht in data?

Power BI.

We nemen je online mee in de mogelijkheden die Power BI biedt. Vul gerust het contactformulier voor een demo zodat onze Power BI Experts jou de mogelijkheden kunnen laten zien. De data die wordt getoond in Power BI komt uit jouw bestaande databases (bijvoorbeeld vanuit AFAS). Veelal kan Power BIook worden gekoppeld aan andere applicaties die je gebruikt. Dit maakt dat het efficiënt werkt.

Tijdelijk een (interne)

Expert nodig?.

Ook detachering van éen van onze experts behoort tot de mogelijkheden. Je zult zien dat een project niet alleen soepeler verloopt met de parate kennis van een expert, het geeft ook gewoon wat extra lucht zodat jouw werknemers niet (extra) worden belast met taken in de opstartfase. Heb je deze vorm van ondersteuning nodig, geef dit dan wel op tijd aan.

Contact opnemen

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws