16 februari 2023

Meer weten over Werving & Selectie binnen AFAS en de opties die er zijn?

Meld je dan hieronder aan voor het Webinar HR | Werving & Selectie op donderdag 23 maart om 10:00 uur. Je wordt die ochtend in een tijdsbestek van 1 uur bijpraat over deze functionaliteit binnen AFAS door onze collega Tinka van der Voort – AFAS HR specialist.

Heb je vragen? Die kun je meteen stellen via de online chat. Hopelijk zien we elkaar 23 maart!

We zoomen in op

Werving & Selectie binnen AFAS.

Door de krapte op de arbeidsmarkt is Werving & Selectie voor veel bedrijven nog steeds een hot topic. Hoe zorg je ervoor dat je alle sollicitaties goed verwerkt, de juiste informatie ontvangt en de sollicitant goed op de hoogte houdt van het proces? En hoe is het draaiboek rond indiensttreding geregeld? Zijn alle taken duidelijk en worden ze op het juiste moment gegenereerd? Heb je daarnaast al nagedacht over de mogelijkheid tot thuiswerken en het vergoeden ervan? Door al deze processen meteen goed te borgen in AFAS houd je grip en overzicht!

AFAS HRM
 

We praten je graag bij over de volgende

onderwerpen.

Onze AFAS Expert Tinka neemt de onderstaande onderwerpen graag met je door tijdens ons HR Webinar op 23 maart om 10:00 uur.

  • Sollicitant Self Service met aandacht voor AVG
  • Draaiboektaken bij indienst
  • Thuiswerkvergoeding

 

Wil je als HR professional worden bijgepraat over deze onderwerpen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die AFAS Software hiervoor biedt? Neem dan deel aan ons Webinar. We zien je graag 23 maart!

Schrijf je nu in voor het gratis Webinar HR

Auteur

Kelly Walraven

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws