Schrijf je nu in voor de webinar Power BI op 22 april

6 april 2021

Ook de kracht van data gebruiken om sneller inzichten te krijgen?

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een resultatenrekening, de forecast, liquiditeit en debiteuren-/crediteurenanalyses. Zo maken we samen data begrijpelijk en inzichtelijk.

AFAS implementatie
 

DATA IS

JOUW VOORDEEL.

Tijdens deze webinar laten we de voordelen en mogelijkheden van Power BI zien. We bespreken de meest voorkomende rapportages. Dankzij de visualisatiemogelijkheden houd jij op een inzichtelijke en snelle manier het overzicht. Werken met rapportages in Power BI is één van de makkelijkste manieren om meer grip te krijgen op jouw organisatie. Zo ben je altijd voorbereid om op elk moment weloverwogen beslissingen te nemen.

De voordelen van Power BI

  • Interactieve rapporten en dashboards, alle data overzichtelijk weergeven
  • Eenvoudig in gebruik
  • Complexe analyses  zijn eenvoudig te maken
  • Je kan jouw rapportage eenvoudig delen met anderen
  • Informatie is altijd up-to-date en overal beschikbaar
  • Scherpe prijsstelling op basis van gebruik

 

Power BI als verlengstuk van de AFAS sofware

Als AFAS Partner weten wij, als geen ander, jouw bedrijfsdata accuraat weer te geven in Power BI. Het interactieve karakter van de visualisaties maakt het gebruik eenvoudig en biedt bovendien de mogelijkheid on door te klikken op de gegevens tot op detailniveau. Hierdoor kun je zelf de data analyseren en doorklikken op uitschieters in de statistieken. Je hoeft dus niet meer apart en/of handmatig op zoek in AFAS.

 

Benieuwd naar de voordelen van Power BI voor jouw organisatie?

Auteur

Marco Bosma

Binnen het team van DIFFERIT zit veel expertise en waardevolle kennis als het gaat om de AFAS software en Power BI. Ik houd je dan ook graag op de hoogte met actuele onderwerpen en (nieuwe) toepassingen. Heb jij een onderwerp waar je meer informatie over wilt? Laat gerust een verzoek achter via het contactformulier.

Contact opnemen
Meer nieuws