Bij ons is ruimte voor talentlef en plezier!

Werken bij

Bij DIFFERIT helpen wij dagelijks klanten bij de inrichting en optimalisatie van de AFAS software. Wij zijn een groeiend bedrijf en zijn daarom altijd op zoek naar ervaren AFAS Experts. Wij werken graag met een leuk en jong team dat echt de samenwerking en connectie met de klant aan gaat.

We hebben veel leuke en nieuwe ideeën en staan open voor die van jou! Lever jij met jouw AFAS expertise de deskundigheid waar onze klanten op zitten te wachten?

team differit
 

Werken bij

AFAS partner DIFFERIT.

Los van je vakinhoudelijke capaciteiten, hebben we ook op een ander vlak eisen aan onze nieuwe collega’s en dit vragen wij dan ook altijd in al onze AFAS vacatures. Want werken bij DIFFERIT vraagt om enthousiasme, creativiteit en lef om dingen anders te doen. Daarnaast hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, hun branche en de daarbij behorende behoeften.

Benieuwd hoe het is om in een dynamisch bedrijf te werken waar het ook nog eens heel gezellig is? Bekijk dan onze vacatures op onze werken-bij-DIFFERIT site.

Vacatures bekijken
traineeship differit
 

Ons Traineeship

Hoe ziet de start eruit?.

DIFFERIT kent een eigen Traineeship voor startend AFAS Consultants. Hoe gaaf is dat! Binnen ons Traineeship word je in een periode van 12 maanden klaargestoomd voor het consultancy vak.

Als Trainee werk je samen met andere trainees en onze enthousiaste en vakkundige collega’s aan je soft skills. consultancy vaardigheden en natuurlijk de kennis van AFAS software. Na de afronding van je Traineeship ga je als onderdeel van een team bij verschillende klanten aan de slag.

AFAS Kennis

De eerste twee maanden staan volledig in het teken van opleiden, waarbij je fulltime trainingen volgt en het pakket leert kennen. De online trainingen zijn producttrainingen om optimaal te leren werken met de software.

Tijdens het Traineeship wordt kennis bijgespijkerd op belangrijke onderwerpen. Ook krijg je als trainee toegang tot alle online cursussen van AFAS.

 

Soft skills

AFAS implementeren bestaat niet alleen uit het inrichten van de AFAS software. Als Consultant krijg je ook te maken met veranderingen aan de klantzijde en dat is soms best lastig.

Aan de hand van verschillende soft skills trainingen wordt geleerd hoe je de directie en eindgebruiker kunt overtuigen en hoe je om kunt gaan met verandering en eventuele weerstand uit een organisatie.

 

Case uitwerking

Om zoveel mogelijk uit het Traineeship te halen kun je aan de slag met een bedrijfsspecifieke case. Deze case wordt dusdanig gekozen dat een heel proces van A tot Z wordt ingericht.

Dit om ervoor te zorgen dat de verschillende onderdelen als workflows, autorisatie en In- en/of OutSite aan bod komen. Op deze manier worden de onderlinge verbanden duidelijk!

Meelopen met collega’s en je eigen buddy

Om het geleerde direct al te ervaren in de praktijk loopt elke trainee wekelijks mee op een klant met een meer ervaren collega. Afhankelijk van de achtergrond van de trainee (ERP, HRM of Payroll) wordt deze inzet bepaald. Aan het einde van de meeloopochtend krijgt de trainee een opdracht mee voor de middag. De trainee kan in de middag aan de slag in de testomgeving met een afgebakend stukje werk voortkomend uit die ochtend.

Vanaf de start van het Traineeship zul je dus al gaan meelopen met meerdere collega’s en kleine afgebakende projecten voor jouw rekening nemen. Dit om aan het einde van het jaar steeds meer zelfstandig aan de slag te kunnen op grotere projecten. Procesmatig en vakinhoudelijk zul je daarnaast wekelijks begeleid worden door een Buddy waar je met jouw vragen terecht kunt.

Dit Traineeship past het beste bij jou als jij gelooft in ‘learning on the job’ en het liefst zo snel mogelijk je energie wilt inzetten op onze klantprojecten.

 

work-it
 

Ons eigen werkenbij magazine!

WORK-IT.

Hoe gaaf is dat! Sinds 2023 kent DIFFERIT naast ons READ-IT magazine, waarmee we onze klanten willen inspireren alles uit AFAS te halen, ook een écht werkenbij magazine: onze WORK-IT.

In deze WORK-IT nemen we jou graag mee in wie we zijn, wat we doen en vooral ook: hoe onze collega’s het werken bij DIFFERIT (hebben) ervaren. We nemen je daarnaast graag mee in wat wij  belangrijk vinden in onze bedrijfscultuur en wat je als startend junior consultant kunt verwachten.

Veel leesplezier!

Vul je gegevens in en ontvang direct het bestand

  Solliciteren bij DIFFERIT is geautomatiseerd

  Via Sollicitant Self Service van AFAS.

  Reageren op een vacature?

  Stap 1:   Open één van onderstaande vacatures en klik op de knop solliciteren.
  Stap 2:  Vul het formulier in en voeg jouw cv en (eventueel) motivatie toe als bijlage.
  Stap 3:  Kies ‘solliciteren’ om jouw sollicitatie te versturen.

  Wij houden je sollicitatie zes maanden in portefeuille.
  Indien je je gegevens wilt laten verwijderen of vragen hebt, stuur ons dan een mail.

   

  Contact

  Op het moment dat wij een bericht voor je klaarzetten, ontvang je hiervan een mail. Daarnaast kun je ook al je berichten rechtstreeks terugvinden via mijn sollicitatieportaal.

  Naar mijn sollicitatieportaal
  Greatplacetowork
   

  DIFFERIT is

  a great place to work.

  DIFFERIT is officieel a great place to work? dat wisten wij natuurlijk stiekem zelf als medewerkers al, maar wij zijn hiervoor ook officieel gecertificeerd.

  Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers! Dus wil jij bij een gezellig, warm en leuk bedrijf werken als ERP of HR consultant? Laat ons dat dan weten via: carriere@differit.nl of neem contact met ons op via

  Tel: 085- 0653 615
  mounainbiken
   

  Werkgeluk en

  Vitaliteit.

  Dit zijn twee belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfscultuur. Daar wordt bewust in geïnvesteerd vanuit de overtuiging dat fitte en gezonde medewerkers meer doorzettingsvermogen hebben en beter kunnen omgaan met tegenslagen.

  We hebben periodiek een leuk tripje of etentje, en organiseren samen leuke, sportieve activiteiten.

  Meer weten over DIFFERIT? Bel of mail ons gerust...