Zorg en welzijn

Als je in de zorgsector werkt biedt de AFAS Software uitkomst. Door minder administratief werk, dankzij geautomatiseerde processen, houd je meer tijd over voor de zaken waar het echt om draait in de zorgsector. Zo heb jij alles van begin tot eind onder controle en is er meer tijd en aandacht over voor de patiënt.

Wist je dat AFAS marktleider is binnen de ERP- en eHRM gebruikende ziekenhuizen? Het is een betrouwbaar en workflow gestuurd systeem met een goede doorontwikkeling in de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de invoer van personeelsgegevens, het uitwisselen van documenten (loonstroken, contracten en facturen), maar ook het inkopen van goederen. Alles verloopt via één systeem.

De bouwstenen van

Onze aanpak.

Voorbereiding

Wat ons betreft is dit een van de belangrijkste onderdelen van het hele traject. Hier bepalen we met elkaar wat er écht toe doet bij het softwarematig inrichten van de bedrijfsprocessen. Als we de wensen van de betrokken in kaart hebben gebracht, kijken we naar passende mogelijkheden.

 

Implementatie

De uitrol van een nieuw systeem is voor elke organisatie spannend. Met meer dan 20 jaar ervaring in implementatieprojecten, weten wij bij DIFFERIT wat nodig is voor een soepel traject. Ook kunnen we ondersteunen in de vorm van bijvoorbeeld instructiefilmpjes, zodat alle medewerkers snel thuis zijn in het nieuwe systeem.

 

Optimalisatie

Tijdens de implementatie hebben we alle onderdelen uit het plan van aanpak gerealiseerd. Na de implementatie kan er gekeken worden naar optimalisaties die het werken met AFAS nog makkelijker maken. Dit zorgt ervoor dat, als de basis staat, je de effectiviteit waarborgt.

Een bewezen ERP-oplossing

Afgestemd op jullie organisatie.

1 systeem AFAS

Integratie met branche software

Eén systeem

Power BI data zichtbaar

Integratie met branche software

Inzicht en controle

Power BI data analyseren

Integratie met branche software

Centrale informatievoorziening

Door jouw systemen te koppelen met jouw branche gerelateerde software, krijg je een uniforme invoer van gegevens binnen één systeem. Dit voorkomt fouten en versnipperde informatie.

 

Managementrapportages over uren, offertes, projecten, verzuim of declaraties. Actuele informatie waarmee je in control bent en blijft over de resultaten van de organisatie en de bedrijfsvoering.

 

Budget, urenregistratie, documentatie en planning. Stuk voor stuk belangrijke informatie om het overzicht te houden. Daarom borgen we al deze informatie op één plek. Het resultaat? Efficiëntere (tijdwinst) professionele bedrijfsvoering.

Deskundige AFAS software implementatie
 

Jullie bedrijfsvoering

Optimaliseren met AFAS.

Ons uitgangspunt is efficiënt werken door het maximale uit de AFAS software te halen. Zo kun je bijvoorbeeld grote verzamelfacturen van medicijnen automatisch opdelen en versturen naar de verschillende deelklanten. Of zorg je ervoor dat je via het intranet (InSite) jouw zorgmedewerkers kunnen per afdeling ook rekening houden met de levertijd. Zo kan je vraaggestuurd bestellen.

DIFFERIT zorgt voor de complete AFAS Profit inrichting, koppelingen en handleidingen (bijv. instructievideo’s) zodat jouw medewerkers meteen doeltreffend kunnen werken.

 

Contact opnemen

Een greep uit

Onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?